pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Kablo Hırsızlarına Tutuklama

01.06.2019 - 14:13, Güncelleme: 01.06.2019 - 14:13
 

Kayseri'de Kablo Hırsızlarına Tutuklama

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 4 ilçede haberleşme ve elektrik nakil kablolarını çalıp satmaya çalıştıkları iddia edilen 3 kişi tutuklandı.Jandarma ekipleri,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 4 ilçede haberleşme ve elektrik nakil kablolarını çalıp satmaya çalıştıkları iddia edilen 3 kişi tutuklandı.Jandarma ekipleri, İncesu, Özvatan, Felahiye ve Kocasinan ilçelerinde, Türk Telekom'a ait haberleşme ve nakil kablosu ile elektrik nakil hatlarına yönelik hırsızlıklarla ilgili güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.Ekipler, 4 ilçede 5 hırsızlık olayına karıştığı öne sürülen M.B, N.Y, F.K, F.M. M.K. ve O.G'yi yakaladı.Jandarmadaki işlemlerinin ardından F.M. ve O.G. serbest bırakıldı, adliyeye sevk edilen N.Y, F.K. ve M.B. tutuklandı, M.K. adli kontrol şartıyla salıverildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 4 ilçede haberleşme ve elektrik nakil kablolarını çalıp satmaya çalıştıkları iddia edilen 3 kişi tutuklandı.Jandarma ekipleri,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 4 ilçede haberleşme ve elektrik nakil kablolarını çalıp satmaya çalıştıkları iddia edilen 3 kişi tutuklandı.

Jandarma ekipleri, İncesu, Özvatan, Felahiye ve Kocasinan ilçelerinde, Türk Telekom'a ait haberleşme ve nakil kablosu ile elektrik nakil hatlarına yönelik hırsızlıklarla ilgili güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Ekipler, 4 ilçede 5 hırsızlık olayına karıştığı öne sürülen M.B, N.Y, F.K, F.M. M.K. ve O.G'yi yakaladı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından F.M. ve O.G. serbest bırakıldı, adliyeye sevk edilen N.Y, F.K. ve M.B. tutuklandı, M.K. adli kontrol şartıyla salıverildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.