pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de İzinsiz Kazı Operasyonu

23.09.2017 - 15:08, Güncelleme: 23.09.2017 - 15:08
 

Kayseri'de İzinsiz Kazı Operasyonu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinde, izinsiz kazı yapan 2 zanlı gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinde, izinsiz kazı yapan 2 zanlı gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çardaklı Mahallesi İmamlı mevkisindeki ören yerinde izinsiz kazı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ekiplerin düzenlediği operasyonda İ.G. ve B.D. gözaltına alındı. Olay yerinde kazma, kürek, balyoz, murç, beton kırıcı ve 20 metre ip gibi inşaat malzemeleri ile jeneratör ele geçirildi. Zanlıların jandarmadaki sorgusu sürüyor.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinde, izinsiz kazı yapan 2 zanlı gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinde, izinsiz kazı yapan 2 zanlı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çardaklı Mahallesi İmamlı mevkisindeki ören yerinde izinsiz kazı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Ekiplerin düzenlediği operasyonda İ.G. ve B.D. gözaltına alındı. Olay yerinde kazma, kürek, balyoz, murç, beton kırıcı ve 20 metre ip gibi inşaat malzemeleri ile jeneratör ele geçirildi.

Zanlıların jandarmadaki sorgusu sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.