pendik escort bayan
ak

"Kayseri'de Herhangi Bir Köpek Katliamı Yok"

08.01.2019 - 10:58, Güncelleme: 08.01.2019 - 10:58
 

"Kayseri'de Herhangi Bir Köpek Katliamı Yok"

KAYHAKDER Başkanı Nilgün Uzel:- "Kayseri'de herhangi bir köpek katliamı yoktur. Bu tür provokatif eylemlerden ve sözlerden kaçınılması en büyük arzumuzdur"

KAYSERİ (AA) - Kayseri Hayvan Hakları Koruma Derneği (KAYHAKDER) Başkanı Nilgün Uzel, kentte lise öğrencisinin sokak köpeklerinin saldırısı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından, sosyal medyada yayılan "sokak hayvanlarının katledildiğine" dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.Uzel, yazılı açıklamasında, bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada, Hacılar ilçesinde köpeklerin toplanıp Büyükşehir Belediyesi Köpek Barınma Evine götürülmeden katledildiğine dair haberler yer aldığını aktardı.5 Ocak'ta Hacılar ilçesinde yaşayan bir vatandaşın baktığı 20 köpeğin, bu kişinin izni ve rızasıyla köpek barınma evine götürüldüğünü belirten Uzel, "Kayseri'de herhangi bir köpek katliamı yoktur. Bu tür provokatif eylemlerden ve sözlerden kaçınılması en büyük arzumuzdur." ifadelerini kullandı.Hacılar Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada da bazı sosyal medya hesaplarından yer alan hayvan itlafına dair paylaşımların gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
KAYHAKDER Başkanı Nilgün Uzel:- "Kayseri'de herhangi bir köpek katliamı yoktur. Bu tür provokatif eylemlerden ve sözlerden kaçınılması en büyük arzumuzdur"

KAYSERİ (AA) - Kayseri Hayvan Hakları Koruma Derneği (KAYHAKDER) Başkanı Nilgün Uzel, kentte lise öğrencisinin sokak köpeklerinin saldırısı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından, sosyal medyada yayılan "sokak hayvanlarının katledildiğine" dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Uzel, yazılı açıklamasında, bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada, Hacılar ilçesinde köpeklerin toplanıp Büyükşehir Belediyesi Köpek Barınma Evine götürülmeden katledildiğine dair haberler yer aldığını aktardı.

5 Ocak'ta Hacılar ilçesinde yaşayan bir vatandaşın baktığı 20 köpeğin, bu kişinin izni ve rızasıyla köpek barınma evine götürüldüğünü belirten Uzel, "Kayseri'de herhangi bir köpek katliamı yoktur. Bu tür provokatif eylemlerden ve sözlerden kaçınılması en büyük arzumuzdur." ifadelerini kullandı.

Hacılar Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada da bazı sosyal medya hesaplarından yer alan hayvan itlafına dair paylaşımların gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.