pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Güneş Enerji Santrali Çalışmaları

16.01.2018 - 12:08, Güncelleme: 16.01.2018 - 12:08
 

Kayseri'de Güneş Enerji Santrali Çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Reşadiye Mahallesi'nde yapım çalışmaları süren "Güneş Enerji Santrali" için yürütülen sondaj çalışmaları bitme aşamasına geldi.Develi...

KAYSERİ (AA) - Reşadiye Mahallesi'nde yapım çalışmaları süren "Güneş Enerji Santrali" için yürütülen sondaj çalışmaları bitme aşamasına geldi.Develi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ihalesi yapılacak olan Güneş Enerji Santrali ile ilgili açıklamalarda bulundu.Cabbar şunları kaydetti:"1 MW gücünde, 20 dönümlük alana kurulacak olan tesisimizin bahar mevsiminde de kurulumunu gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Belediyemizin tüm hizmet binalarındaki elektrik ihtiyacını kendimizin ürettiği bu enerjiden karşılayacağız. Dolayısıyla enerji için ödediğimiz bütçe kasamızda kalırken aynı zamanda enerji satışı da yaparak belediyemiz için de önemli bir katma değer kazandırmış olacağız."
KAYSERİ (AA) - Reşadiye Mahallesi'nde yapım çalışmaları süren "Güneş Enerji Santrali" için yürütülen sondaj çalışmaları bitme aşamasına geldi.Develi...

KAYSERİ (AA) - Reşadiye Mahallesi'nde yapım çalışmaları süren "Güneş Enerji Santrali" için yürütülen sondaj çalışmaları bitme aşamasına geldi.

Develi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ihalesi yapılacak olan Güneş Enerji Santrali ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cabbar şunları kaydetti:

"1 MW gücünde, 20 dönümlük alana kurulacak olan tesisimizin bahar mevsiminde de kurulumunu gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Belediyemizin tüm hizmet binalarındaki elektrik ihtiyacını kendimizin ürettiği bu enerjiden karşılayacağız. Dolayısıyla enerji için ödediğimiz bütçe kasamızda kalırken aynı zamanda enerji satışı da yaparak belediyemiz için de önemli bir katma değer kazandırmış olacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.