pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Fetö/pdy Davası

25.07.2017 - 14:08, Güncelleme: 25.07.2017 - 14:08
 

Kayseri'de Fetö/pdy Davası

Örgüt üyeliği iddiasıyla haklarında dava açılan tutuklu eski 7 polisin yargılanmasına başlandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, "silahlı terör örgütüne üye olmak" iddiasıyla haklarında dava açılan tutuklu eski 7 polis hakim karşısına çıktı.Kayseri 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanıklar Ergün K, İsmail B, Şerafettin E, Mehmet D, Memduh K, Murat D. ve Oğuz K. ile avukatları hazır bulundu.Sanıklar ifadelerinde, terör örgütü üyeliği suçlamasını kabul etmediklerini belirterek, tahliyelerini istedi.Sanıklardan İsmail B, "Nevşehir'deki evimi 175 bin liraya sattım. Evi alan kişi yurt dışında olduğu için parayı Nevşehir'deki bir döviz bürosu üzerinden ödeyeceğini söyledi. Döviz bürosundakiler de Bank Asya'nın uygun olduğunu, parayı buradaki hesaba yatıracaklarını söyledi. Daha sonra Talas'tan 2014'te bulduğum evi 190 bin liraya aldım. Parayı da buraya nakit teslim etti." dedi.Mahkeme heyeti, sanıkların tahliyesine karar vererek, duruşmayı 10 Ekim'e erteledi.
Örgüt üyeliği iddiasıyla haklarında dava açılan tutuklu eski 7 polisin yargılanmasına başlandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, "silahlı terör örgütüne üye olmak" iddiasıyla haklarında dava açılan tutuklu eski 7 polis hakim karşısına çıktı.

Kayseri 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, tutuklu sanıklar Ergün K, İsmail B, Şerafettin E, Mehmet D, Memduh K, Murat D. ve Oğuz K. ile avukatları hazır bulundu.

Sanıklar ifadelerinde, terör örgütü üyeliği suçlamasını kabul etmediklerini belirterek, tahliyelerini istedi.

Sanıklardan İsmail B, "Nevşehir'deki evimi 175 bin liraya sattım. Evi alan kişi yurt dışında olduğu için parayı Nevşehir'deki bir döviz bürosu üzerinden ödeyeceğini söyledi. Döviz bürosundakiler de Bank Asya'nın uygun olduğunu, parayı buradaki hesaba yatıracaklarını söyledi. Daha sonra Talas'tan 2014'te bulduğum evi 190 bin liraya aldım. Parayı da buraya nakit teslim etti." dedi.

Mahkeme heyeti, sanıkların tahliyesine karar vererek, duruşmayı 10 Ekim'e erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.