pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Fetö'nün "Gaybubet Evlerine" Operasyon

23.03.2018 - 10:53, Güncelleme: 23.03.2018 - 10:53
 

Kayseri'de Fetö'nün "Gaybubet Evlerine" Operasyon

Operasyonda aranan 6 şüpheli örgütün "gaybubet evlerinde" yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda örgütün "gaybubet evlerinde" saklanan 6 firari şüpheli gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü faaliyetlerinin tespiti ve deşifresine yönelik çalışmalar çerçevesinde, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında firari durumda bulunan şüphelilerin örgüte bağlı "gaybubet evi" olarak adlandırılan evlerde saklandığını belirledi.Kent merkezinde tespit edilen adreslere düzenlenen operasyonda, mahkeme kararı gereğince haklarında yakalama kararı bulunan A.Ş, M.Ş, S.Y, A.Ş, R.Ç ve A.Ö.Ç. yakalandı.Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.Adreslerinde bulunamayan 2 firari zanlının yakalanması için de çalışmalar devam ediyor.
Operasyonda aranan 6 şüpheli örgütün "gaybubet evlerinde" yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda örgütün "gaybubet evlerinde" saklanan 6 firari şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü faaliyetlerinin tespiti ve deşifresine yönelik çalışmalar çerçevesinde, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında firari durumda bulunan şüphelilerin örgüte bağlı "gaybubet evi" olarak adlandırılan evlerde saklandığını belirledi.

Kent merkezinde tespit edilen adreslere düzenlenen operasyonda, mahkeme kararı gereğince haklarında yakalama kararı bulunan A.Ş, M.Ş, S.Y, A.Ş, R.Ç ve A.Ö.Ç. yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Adreslerinde bulunamayan 2 firari zanlının yakalanması için de çalışmalar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.