pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Evden Cephanelik Çıktı

03.05.2017 - 13:43, Güncelleme: 03.05.2017 - 13:43
 

Kayseri'de Evden Cephanelik Çıktı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 2 ayrı eve düzenlenen operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 2 ayrı eve düzenlenen operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, iki evde silah imalatı yapıldığı yönünde ihbar aldı.Ekiplerin iki ayrı adreste yaptığı aramalarda, 25 adet çeşitli marka tabancalar için hazırlanmış iskelet, tabancalara ait çok sayıda namlu, şarjör, kılıç gibi kesici ve delici materyaller ele geçirildi.Olayla ilgili gözaltına alınan E.E ve Y.K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 2 ayrı eve düzenlenen operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 2 ayrı eve düzenlenen operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, iki evde silah imalatı yapıldığı yönünde ihbar aldı.

Ekiplerin iki ayrı adreste yaptığı aramalarda, 25 adet çeşitli marka tabancalar için hazırlanmış iskelet, tabancalara ait çok sayıda namlu, şarjör, kılıç gibi kesici ve delici materyaller ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan E.E ve Y.K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.