pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Duruşma Sonrası Kavga

29.04.2019 - 15:53, Güncelleme: 29.04.2019 - 15:53
 

Kayseri'de Duruşma Sonrası Kavga

Mahkeme koridorunda çıkan kavgada, birbirlerinden şikayetçi olan 8 kişi karakola götürüldü

KAYSERİ (AA) - Kayseri Adliyesi'nde görülen bir dava sonrası kavga eden 8 kişi, birbirlerinden şikayetçi oldu.Kayseri 3. Asliye Ceza Mahkemesinde "kasten yaralama" suçundan görülen duruşmanın ardından iki grup arasında mahkeme koridorunda kavga çıktı. Kavgaya müdahale eden adliye polisi, kavgaya karışan iki gruptan 8 kişiyi polis noktasına götürdü. Burada sinirlerine hakim olamayan ve kendini yere atarak koltuk ve camı yumruklayan Erhan Y, polis ekiplerince sakinleştirildi.Birbirlerinden şikayetçi olan Erhan Y, Oğuzhan G, Emrah Y. ve Selçuk G. ile Ayhan K, Zafer A, Oktay A. ve Mustafa A, hazırlanan tutanağın ardından Reşat Vural Karakolu'na götürüldü.
Mahkeme koridorunda çıkan kavgada, birbirlerinden şikayetçi olan 8 kişi karakola götürüldü

KAYSERİ (AA) - Kayseri Adliyesi'nde görülen bir dava sonrası kavga eden 8 kişi, birbirlerinden şikayetçi oldu.

Kayseri 3. Asliye Ceza Mahkemesinde "kasten yaralama" suçundan görülen duruşmanın ardından iki grup arasında mahkeme koridorunda kavga çıktı.

Kavgaya müdahale eden adliye polisi, kavgaya karışan iki gruptan 8 kişiyi polis noktasına götürdü.

Burada sinirlerine hakim olamayan ve kendini yere atarak koltuk ve camı yumruklayan Erhan Y, polis ekiplerince sakinleştirildi.

Birbirlerinden şikayetçi olan Erhan Y, Oğuzhan G, Emrah Y. ve Selçuk G. ile Ayhan K, Zafer A, Oktay A. ve Mustafa A, hazırlanan tutanağın ardından Reşat Vural Karakolu'na götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.