pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Deaş Operasyonu

08.01.2018 - 10:33, Güncelleme: 08.01.2018 - 10:33
 

Kayseri'de Deaş Operasyonu

DEAŞ üyesi ve örgütün sözde "imamı" olduğu ileri sürülen Irak uyruklu zanlı gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de terör örgütü DEAŞ üyesi ve örgütün sözde "imamı" olduğu iddia edilen Irak uyruklu zanlı yakalandı.Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü DEAŞ üyelerine yönelik sürdürülen çalışma kapsamında örgütün sözde "imamı" olduğu öne sürülen ve hakkında yakalama kararı bulunan Irak uyruklu M.H.A.K'yı kent merkezinde gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
DEAŞ üyesi ve örgütün sözde "imamı" olduğu ileri sürülen Irak uyruklu zanlı gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de terör örgütü DEAŞ üyesi ve örgütün sözde "imamı" olduğu iddia edilen Irak uyruklu zanlı yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü DEAŞ üyelerine yönelik sürdürülen çalışma kapsamında örgütün sözde "imamı" olduğu öne sürülen ve hakkında yakalama kararı bulunan Irak uyruklu M.H.A.K'yı kent merkezinde gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.