pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Deaş Operasyonu

20.01.2017 - 16:08, Güncelleme: 20.01.2017 - 16:08
 

Kayseri'de Deaş Operasyonu

Ortaköy'deki gece kulubüne yönelik terör saldırısıyla ilgili soruşturma kapsamında bir kişi yakalandı

KAYSERİ (AA) - İstanbul Ortaköy'deki gece kulübü Reina'ya yönelik terör saldırısına ilişkin soruşturma kapsamında, Kayseri'de bir kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı gecesi Ortaköy'deki bir gece kulübüne silahlı saldırı düzenleyen Abdülgadir Masharipov ile bağlantılı olan şahıslarla irtibatlı bulunduğu değerlendirilen Doğu Türkistan asıllı Mansuer Mijiti'yi gözaltına aldı.Mijiti'nin kaldığı evde bulunan dijital materyallere el konuldu.Zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.
Ortaköy'deki gece kulubüne yönelik terör saldırısıyla ilgili soruşturma kapsamında bir kişi yakalandı

KAYSERİ (AA) - İstanbul Ortaköy'deki gece kulübü Reina'ya yönelik terör saldırısına ilişkin soruşturma kapsamında, Kayseri'de bir kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı gecesi Ortaköy'deki bir gece kulübüne silahlı saldırı düzenleyen Abdülgadir Masharipov ile bağlantılı olan şahıslarla irtibatlı bulunduğu değerlendirilen Doğu Türkistan asıllı Mansuer Mijiti'yi gözaltına aldı.

Mijiti'nin kaldığı evde bulunan dijital materyallere el konuldu.

Zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.