pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Cinayet

16.12.2016 - 16:18, Güncelleme: 16.12.2016 - 16:18
 

Kayseri'de Cinayet

Hırsızlık yaptıkları evin sahibini öldürdükleri iddiasıyla 4 Suriye uyruklu gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de hırsızlık yaptıkları evin sahibini öldürdükleri öne sürülen 4 Suriyeli yakalandı.İddiaya göre, Suriye uyruklu A.N. ile H.İ, Fatih Mahallesi Kanal Caddesi'nde ikamet eden ve kentte emlakçılık yapan Iraklı Mehdi Saleh'in (53) evine hırsızlık amacıyla girdi.Ellerini arkadan bağladıkları Saleh'i öldüren zanlılar, Iraklının emlak bürosu ve para kasasının anahtarını aldı.Zanlılar, daha sonra dışarıda kendilerine gözcülük yapan S.S. ve A.O. ile emlak bürosuna gitti.Burada bulanan kasayı açmaya çalışan zanlılar, devriye gezen polis ekiplerini görünce panikleyerek kaçtı.Saleh'ten uzun süre haber alamayan yakınları ise durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine eve giden Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Saleh'in cesediyle karşılaştı.Çalışmalar sonucunda olaya karıştıkları belirlenen 4 Suriyeli zanlı, kent merkezindeki değişik adreslerde gözaltına alındı.Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, adliyeye sevk edildi.Zanlıların emniyetteki ifadelerinde suçlamaları kabul ettikleri öğrenildi.
Hırsızlık yaptıkları evin sahibini öldürdükleri iddiasıyla 4 Suriye uyruklu gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de hırsızlık yaptıkları evin sahibini öldürdükleri öne sürülen 4 Suriyeli yakalandı.

İddiaya göre, Suriye uyruklu A.N. ile H.İ, Fatih Mahallesi Kanal Caddesi'nde ikamet eden ve kentte emlakçılık yapan Iraklı Mehdi Saleh'in (53) evine hırsızlık amacıyla girdi.

Ellerini arkadan bağladıkları Saleh'i öldüren zanlılar, Iraklının emlak bürosu ve para kasasının anahtarını aldı.

Zanlılar, daha sonra dışarıda kendilerine gözcülük yapan S.S. ve A.O. ile emlak bürosuna gitti.

Burada bulanan kasayı açmaya çalışan zanlılar, devriye gezen polis ekiplerini görünce panikleyerek kaçtı.

Saleh'ten uzun süre haber alamayan yakınları ise durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine eve giden Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Saleh'in cesediyle karşılaştı.

Çalışmalar sonucunda olaya karıştıkları belirlenen 4 Suriyeli zanlı, kent merkezindeki değişik adreslerde gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Zanlıların emniyetteki ifadelerinde suçlamaları kabul ettikleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.