pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Çeşitli Suçlardan Aranan 25 Kişi Yakalandı

06.10.2017 - 17:33, Güncelleme: 06.10.2017 - 17:33
 

Kayseri'de Çeşitli Suçlardan Aranan 25 Kişi Yakalandı

Zanlılardan 14'ü tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, çeşitli suçlardan aranan 25 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık, mala karşı işlenen suçlar, güveni kötüye kullanma ve suç eşyasının satın alınması gibi suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan kişilere yönelik çalışma başlattı.Bu çerçevede çeşitli adreslere düzenlenen operasyonda 25 şüpheli yakalandı.Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 14'ü tutuklandı.
Zanlılardan 14'ü tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, çeşitli suçlardan aranan 25 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık, mala karşı işlenen suçlar, güveni kötüye kullanma ve suç eşyasının satın alınması gibi suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan kişilere yönelik çalışma başlattı.

Bu çerçevede çeşitli adreslere düzenlenen operasyonda 25 şüpheli yakalandı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 14'ü tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.