pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı

22.06.2019 - 13:23, Güncelleme: 22.06.2019 - 13:23
 

Kayseri'de Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı

Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de iki grup arasında çıkan, 1 kişinin öldüğü ve 1 kişi yaralandığı bıçaklı kavgaya karıştıkları ileri sürülen 4 zanlı yakalandı.Hasan Kocakaya ve arkadaşı Fakı Korkmaz ile F.İ, C.İ, H.İ. ve P.İ. arasında Melikgazi ilçesi Danişmentgazi Mahallesi Hanedar Sokak'ta tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, Kocakaya ve arkadaşı Korkmaz bıçakla yaralandı. Yaralılar, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Kayseri Şehir Hastanesine kaldırıldı. Kocakaya, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti, Korkmaz'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olaydan sonra kaçan 4 şüpheli, ikametlerinde gözaltına alındı.
Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de iki grup arasında çıkan, 1 kişinin öldüğü ve 1 kişi yaralandığı bıçaklı kavgaya karıştıkları ileri sürülen 4 zanlı yakalandı.

Hasan Kocakaya ve arkadaşı Fakı Korkmaz ile F.İ, C.İ, H.İ. ve P.İ. arasında Melikgazi ilçesi Danişmentgazi Mahallesi Hanedar Sokak'ta tartışma çıktı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, Kocakaya ve arkadaşı Korkmaz bıçakla yaralandı.

Yaralılar, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Kayseri Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Kocakaya, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti, Korkmaz'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olaydan sonra kaçan 4 şüpheli, ikametlerinde gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.