pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Belediye Binasındaki Yangın

16.01.2017 - 20:13, Güncelleme: 16.01.2017 - 20:13
 

Kayseri'de Belediye Binasındaki Yangın

Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakta:-"Akşam saatlerinde binamızın çatı katında bir yangın çıktı. Çatıda tamirat vardı. Yangının da bundan dolayı çıktığını tahmin ediyoruz. Yangın şu anda ekipler tarafından kontrol altına alınmış durumda"

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, belediyenin hizmet binasında çıkan yangına ilişkin, "Çatıda tamirat vardı. Yangının da bundan dolayı çıktığını tahmin ediyoruz. Yangın şu anda ekipler tarafından kontrol altına alınmış durumda." dedi.Olay yerinde yangın söndürme çalışmalarını takip eden Çolakbayraktar, yetkililerden yangının çıkışı nedeniyle ilgili bilgi aldı.Dana sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Çolakbayraktar, çatıda tadilat olduğunu ve akşam saatlerinde de binanın çatı katında yangın çıktığını söyledi.Yangının ekipler tarafından kontrol altına alındığını belirten Çolakbayraktar, "Akşam saatlerinde binamızın çatı katında bir yangın çıktı. Çatıda tamirat vardı. Yangının da bundan dolayı çıktığını tahmin ediyoruz. Yangın şu anda ekipler tarafından kontrol altına alınmış durumda. Yangının katlara inmesi söz konusu değil. İtfaiye ekipleri de bu konuda yoğun bir çaba sarfediyorlar." dedi.Diğer yandan yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına alıp söndüren itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor.
Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakta:-"Akşam saatlerinde binamızın çatı katında bir yangın çıktı. Çatıda tamirat vardı. Yangının da bundan dolayı çıktığını tahmin ediyoruz. Yangın şu anda ekipler tarafından kontrol altına alınmış durumda"

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, belediyenin hizmet binasında çıkan yangına ilişkin, "Çatıda tamirat vardı. Yangının da bundan dolayı çıktığını tahmin ediyoruz. Yangın şu anda ekipler tarafından kontrol altına alınmış durumda." dedi.

Olay yerinde yangın söndürme çalışmalarını takip eden Çolakbayraktar, yetkililerden yangının çıkışı nedeniyle ilgili bilgi aldı.

Dana sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Çolakbayraktar, çatıda tadilat olduğunu ve akşam saatlerinde de binanın çatı katında yangın çıktığını söyledi.

Yangının ekipler tarafından kontrol altına alındığını belirten Çolakbayraktar, "Akşam saatlerinde binamızın çatı katında bir yangın çıktı. Çatıda tamirat vardı. Yangının da bundan dolayı çıktığını tahmin ediyoruz. Yangın şu anda ekipler tarafından kontrol altına alınmış durumda. Yangının katlara inmesi söz konusu değil. İtfaiye ekipleri de bu konuda yoğun bir çaba sarfediyorlar." dedi.

Diğer yandan yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına alıp söndüren itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.