pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Baba Ve 12 Yaşındaki Oğlunun Öldürülmesi

06.04.2018 - 12:48, Güncelleme: 06.04.2018 - 12:48
 

Kayseri'de Baba Ve 12 Yaşındaki Oğlunun Öldürülmesi

Sarıoğlan ilçesinde baba ve oğlunu otomobilde av tüfeğiyle öldürdüğü iddiasıyla adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde baba ve 12 yaşındaki oğlunu, otomobilde av tüfeğiyle öldürdüğü iddiasıyla adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.Alamettin Mahallesi'nde park halindeki 38 NV 274 plakalı otomobilde cansız bedenleri bulunan Bülent (35) ve oğlu Yusuf Can Aslan'ı (12) av tüfeğiyle öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınan Soner S'nin jandarmadaki işlemleri tamamladı.Sarıoğlan Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.Soner S'nin, daha önce Bülent Aslan'ın ağabeyi tarafından darbedildiği öğrenildi.Zanlının, cinayetin ardından Bülent Aslan'ın oğlunu da şahit bırakmamak için öldürdüğü öne sürüldü.
Sarıoğlan ilçesinde baba ve oğlunu otomobilde av tüfeğiyle öldürdüğü iddiasıyla adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde baba ve 12 yaşındaki oğlunu, otomobilde av tüfeğiyle öldürdüğü iddiasıyla adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Alamettin Mahallesi'nde park halindeki 38 NV 274 plakalı otomobilde cansız bedenleri bulunan Bülent (35) ve oğlu Yusuf Can Aslan'ı (12) av tüfeğiyle öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınan Soner S'nin jandarmadaki işlemleri tamamladı.

Sarıoğlan Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.

Soner S'nin, daha önce Bülent Aslan'ın ağabeyi tarafından darbedildiği öğrenildi.

Zanlının, cinayetin ardından Bülent Aslan'ın oğlunu da şahit bırakmamak için öldürdüğü öne sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.