pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Anaokulu Öğrencilerine Göz Taraması

Yaşam 21.12.2017 - 16:33, Güncelleme: 21.12.2017 - 16:33
 

Kayseri'de Anaokulu Öğrencilerine Göz Taraması

İncesu'da 168 anaokulu öğrencisine göz taraması testi yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinde eğitime devam eden 168 anaokulu öğrencisine göz taraması testi yapıldı. İncesu Kaymakamı Barış Demirtaş'ın eşi ve aynı zamanda Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Doktoru Uzm. Dr. Atılım Armağan Demirtaş tarafından 168 minik öğrenciye göz taraması testi yapıldı.İncesu Ertuğrulgazi Anaokulu ve Namık Kemal Anaokulu öğrencilerine yapılan tarama testine, Kaymakam Demirtaş ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Kaplan da katıldı.Minik öğrencilerin göz taramasını yapan Uzm. Dr. Demirtaş, öğrencilerin görme gücünün değerlendirilip görme problemi olanların velilerinin bilgilendirileceğini söyledi.Çocuklarda görme tembelliği veya şaşılık gibi tedavi edilebilir problemlerin erken yaşta fark edilmesi gerektiğini belirten Demirtaş, "Değerleri yüksek olan öğrencilerimizi muayeneye çağıracağız. Çocuklarımızdan eğitim anlamında daha iyi verim alabilmemiz için onların iyi görmesi gerekiyor.'' diye konuştu.
İncesu'da 168 anaokulu öğrencisine göz taraması testi yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinde eğitime devam eden 168 anaokulu öğrencisine göz taraması testi yapıldı.

İncesu Kaymakamı Barış Demirtaş'ın eşi ve aynı zamanda Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Doktoru Uzm. Dr. Atılım Armağan Demirtaş tarafından 168 minik öğrenciye göz taraması testi yapıldı.

İncesu Ertuğrulgazi Anaokulu ve Namık Kemal Anaokulu öğrencilerine yapılan tarama testine, Kaymakam Demirtaş ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Kaplan da katıldı.

Minik öğrencilerin göz taramasını yapan Uzm. Dr. Demirtaş, öğrencilerin görme gücünün değerlendirilip görme problemi olanların velilerinin bilgilendirileceğini söyledi.

Çocuklarda görme tembelliği veya şaşılık gibi tedavi edilebilir problemlerin erken yaşta fark edilmesi gerektiğini belirten Demirtaş, "Değerleri yüksek olan öğrencilerimizi muayeneye çağıracağız. Çocuklarımızdan eğitim anlamında daha iyi verim alabilmemiz için onların iyi görmesi gerekiyor.'' diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.