pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Akü Hırsızlığı

06.04.2018 - 19:43, Güncelleme: 06.04.2018 - 19:43
 

Kayseri'de Akü Hırsızlığı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de akü hırsızlığı yaptıkları belirlenen 3 şüpheli ile çalıntı aküleri satın alan 1 kişi tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de akü hırsızlığı yaptıkları belirlenen 3 şüpheli ile çalıntı aküleri satın alan 1 kişi tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde çok sayıda araçtan akü çalınması üzerine çalışma başlattı.Hırsızlık olaylarının meydana geldiği civarda araştırma yapan ekipler, olayla ilgili O.K, H.Ç. ve K.K'yı yakaladı.Daha önce gerçekleşen 9 hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen şüphelilerin emniyetteki ifadelerinde çaldıkları aküleri F.S'ye sattıklarını itiraf etmesiyle polis bu zanlıyı da gözaltına aldı.Emniyetteki işlemlerinin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edilen 4 zanlı, mahkemece tutuklandı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de akü hırsızlığı yaptıkları belirlenen 3 şüpheli ile çalıntı aküleri satın alan 1 kişi tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de akü hırsızlığı yaptıkları belirlenen 3 şüpheli ile çalıntı aküleri satın alan 1 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde çok sayıda araçtan akü çalınması üzerine çalışma başlattı.

Hırsızlık olaylarının meydana geldiği civarda araştırma yapan ekipler, olayla ilgili O.K, H.Ç. ve K.K'yı yakaladı.

Daha önce gerçekleşen 9 hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen şüphelilerin emniyetteki ifadelerinde çaldıkları aküleri F.S'ye sattıklarını itiraf etmesiyle polis bu zanlıyı da gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edilen 4 zanlı, mahkemece tutuklandı.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.