pendik escort bayan
ak

Kayseri'de Adliye Koridorunda Kavga: 5 Gözaltı

07.02.2019 - 10:48, Güncelleme: 07.02.2019 - 10:48
 

Kayseri'de Adliye Koridorunda Kavga: 5 Gözaltı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de adliye koridorunda 2 grup arasında çıkan kavgada 5 kişi gözaltına alındı.Kayseri 9. Asliye Ceza Mahkemesinde görülecek "cinsel...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de adliye koridorunda 2 grup arasında çıkan kavgada 5 kişi gözaltına alındı.Kayseri 9. Asliye Ceza Mahkemesinde görülecek "cinsel taciz" davası öncesi, tutuksuz sanık N.Ş. ile müşteki T.Ç. ve tarafların yakınları arasında adliye koridorunda başlayan tartışma kavgaya dönüştü.Olaya müdahale eden polis ekipleri, N.Ş. ile kavgaya karışan İ.Ş, T.Ç, T.Ç. ve Y.A'yı, "hakaret" ve "darp" suçlamalarıyla gözaltına aldı.Duruşmanın görülmesinin ardından şüpheliler, emniyete götürüldü.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de adliye koridorunda 2 grup arasında çıkan kavgada 5 kişi gözaltına alındı.Kayseri 9. Asliye Ceza Mahkemesinde görülecek "cinsel...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de adliye koridorunda 2 grup arasında çıkan kavgada 5 kişi gözaltına alındı.

Kayseri 9. Asliye Ceza Mahkemesinde görülecek "cinsel taciz" davası öncesi, tutuksuz sanık N.Ş. ile müşteki T.Ç. ve tarafların yakınları arasında adliye koridorunda başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Olaya müdahale eden polis ekipleri, N.Ş. ile kavgaya karışan İ.Ş, T.Ç, T.Ç. ve Y.A'yı, "hakaret" ve "darp" suçlamalarıyla gözaltına aldı.

Duruşmanın görülmesinin ardından şüpheliler, emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.