pendik escort bayan
ak

Kayseri'de 5 Kişinin Yaralandığı Silahlı Saldırı

06.03.2018 - 10:23, Güncelleme: 06.03.2018 - 10:23
 

Kayseri'de 5 Kişinin Yaralandığı Silahlı Saldırı

Gözaltına alınan 5 zanlıdan 3'ü tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde akrabaları tarafından otomobilde silahlı saldırıya uğrayan 5 kişinin yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.Kızıldere Mahallesi Tahtalı mezrasında bir otomobildeki Mehmet, Cengiz, İsmet, Abdurrahman ve Saim Ç'yi, aralarında bulunan husumet nedeniyle pompalı tüfekle yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alınan akrabaları Recep, Tekin, Metin, Alican ve Ferdi Ç'nin, jandarmadaki işlemleri tamamlandı.Adliyeye sevk edilen zanlılardan Recep, Metin ve Tekin Ç. tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı.
Gözaltına alınan 5 zanlıdan 3'ü tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde akrabaları tarafından otomobilde silahlı saldırıya uğrayan 5 kişinin yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Kızıldere Mahallesi Tahtalı mezrasında bir otomobildeki Mehmet, Cengiz, İsmet, Abdurrahman ve Saim Ç'yi, aralarında bulunan husumet nedeniyle pompalı tüfekle yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alınan akrabaları Recep, Tekin, Metin, Alican ve Ferdi Ç'nin, jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan Recep, Metin ve Tekin Ç. tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.