pendik escort bayan
ak

Kayseri'de 25 Kaçak Göçmen Yakalandı

25.09.2017 - 19:13, Güncelleme: 25.09.2017 - 19:13
 

Kayseri'de 25 Kaçak Göçmen Yakalandı

Kayseri'de ülkeye yasa dışı yollardan girdikleri belirlenen 25 göçmen yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Afganistan, Pakistan ve Özbekistan uyruklu 25 kaçak göçmen yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kayseri-Malatya karayolu uygulama noktasında bir minibüsü durdurdu. Minibüste ülkeye yasa dışı yollardan girdikleri belirlenen Afganistan, Pakistan ve Özbekistan uyruklu 25 kaçak göçmen yakalandı. Gözaltına alınanlar Yabancılar Büro Amirliği ekipleri ve İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından yapılan idari işlemlerin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.Göçmenler daha sonra sınır dışı edilmek üzere, Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.
Kayseri'de ülkeye yasa dışı yollardan girdikleri belirlenen 25 göçmen yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Afganistan, Pakistan ve Özbekistan uyruklu 25 kaçak göçmen yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kayseri-Malatya karayolu uygulama noktasında bir minibüsü durdurdu. Minibüste ülkeye yasa dışı yollardan girdikleri belirlenen Afganistan, Pakistan ve Özbekistan uyruklu 25 kaçak göçmen yakalandı.

Gözaltına alınanlar Yabancılar Büro Amirliği ekipleri ve İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından yapılan idari işlemlerin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Göçmenler daha sonra sınır dışı edilmek üzere, Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.