pendik escort bayan
ak

Kayseri Ve Sivas'ta Kültür Sanat

Siyaset 15.03.2018 - 11:53, Güncelleme: 15.03.2018 - 11:53
 

Kayseri Ve Sivas'ta Kültür Sanat

Kayseri'de "Milli Mücadelenin Cesur ve Kayıp Kadınları", Sivas'ta "Tütüncü Dükkanı" adlı oyunlar sahnelenecek

KAYSERİ/SİVAS (AA) - Kayseri ve Sivas'ta kültür sanat etkinlikleri devam ediyor.Kayseri Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Tiyatro Topluluğu, Hacılar Şehit Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi'nde "Çizmeli Kedi" adlı çocuk oyununu sahneleyecek.Sıradan bir kedi iken tesadüf eseri çizmelerine kavuşan ve bambaşka bir kediye dönüşen Çizmeli Kedi'nin macerasını anlatan oyun, 17 Mart saat 14.00'te çocuklarla buluşacak.Kara Fatma'nın, Şerife Bacı'nın, Yirik Fatma'nın, Senem Ayşe'nin ve Efe Ayşe'nin hikayelerini konu alan "Milli Mücadelenin Cesur ve Kayıp Kadınları" isimli tiyatro oyunu ise Şehir Tiyatrosu'nda 23 Mart Cuma günü saat 19.30'da sahnelenecek.- SivasSivas Devlet Tiyatrosunda (SDT) bu hafta Adana Devlet Tiyatrosunun "Tütüncü Dükkanı" adlı oyunu sahnelenecek.Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluşacak Jose Luis Alonso de Santos'un yazdığı, Engin Karacaören'in çevirdiği ve Eray Eserol'un yönettiği 2 perdelik oyunda, iki amatör hırsızın insanlık dersi veren hikayesi anlatılıyor.Hırsızların soygun yapmak için girdikleri tütüncü dükkanında mahsur kalmalarıyla insanlıklarını hatırlamalarını konu alan absürt komedi "Tütüncü Dükkanı" adlı oyun, bugün ve yarın saat 19.30'da, cumartesi günü ise saat 14.00 ve 19.30 saatlerinde seyircisiyle buluşacak.
Kayseri'de "Milli Mücadelenin Cesur ve Kayıp Kadınları", Sivas'ta "Tütüncü Dükkanı" adlı oyunlar sahnelenecek

KAYSERİ/SİVAS (AA) - Kayseri ve Sivas'ta kültür sanat etkinlikleri devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Tiyatro Topluluğu, Hacılar Şehit Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi'nde "Çizmeli Kedi" adlı çocuk oyununu sahneleyecek.

Sıradan bir kedi iken tesadüf eseri çizmelerine kavuşan ve bambaşka bir kediye dönüşen Çizmeli Kedi'nin macerasını anlatan oyun, 17 Mart saat 14.00'te çocuklarla buluşacak.

Kara Fatma'nın, Şerife Bacı'nın, Yirik Fatma'nın, Senem Ayşe'nin ve Efe Ayşe'nin hikayelerini konu alan "Milli Mücadelenin Cesur ve Kayıp Kadınları" isimli tiyatro oyunu ise Şehir Tiyatrosu'nda 23 Mart Cuma günü saat 19.30'da sahnelenecek.

- Sivas

Sivas Devlet Tiyatrosunda (SDT) bu hafta Adana Devlet Tiyatrosunun "Tütüncü Dükkanı" adlı oyunu sahnelenecek.

Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluşacak Jose Luis Alonso de Santos'un yazdığı, Engin Karacaören'in çevirdiği ve Eray Eserol'un yönettiği 2 perdelik oyunda, iki amatör hırsızın insanlık dersi veren hikayesi anlatılıyor.

Hırsızların soygun yapmak için girdikleri tütüncü dükkanında mahsur kalmalarıyla insanlıklarını hatırlamalarını konu alan absürt komedi "Tütüncü Dükkanı" adlı oyun, bugün ve yarın saat 19.30'da, cumartesi günü ise saat 14.00 ve 19.30 saatlerinde seyircisiyle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.