pendik escort bayan
ak

Kayseri Ve Sivas'ta Kültür Sanat

Siyaset 15.02.2018 - 09:38, Güncelleme: 15.02.2018 - 09:38
 

Kayseri Ve Sivas'ta Kültür Sanat

Kayseri'de "Rüya", "Sivas'ta "Elektra" adlı oyunlar sahnelenecek

KAYSERİ/SİVAS (AA) - Kayseri ve Sivas'ta kültür sanat etkinlikleri devam ediyor.Kayseri Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Tiyatro Topluluğu'nca 17 Şubat Cumartesi günü Şehir Tiyatrosunda "Rüya" isimli oyun sahnelenecek. Anton Çehov'un "Ayı", "Teklif" ve "Tütünün Zararları" adlı eserlerinden uyarlanan oyun, saat 19.30'da izleyiciyle buluşacak.Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda sahnelenecek diğer bir oyun da "Asım dede ile zamana yolculuk" isimli çocuk tiyatrosu.Zaman makinesine ilgi duyan Şeyma, Ziya ve Eren'in hikayesini anlatan oyun, 18 Şubat Pazar günü saat 12.00 ve 15.00'te sanatseverlerle bir araya gelecek. - Sivas Sivas Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi'nde İstanbul Devlet Tiyatrosunun sahnelediği "Elektra" adlı oyun, Sivaslı sanat severlerin beğenisine sunulacak. Sophokles'in yazdığı ve Zeynep Avcı'nın Türkçeye çevirdiği oyunu Işıl Kasapoğlu yönetti. Oyunda Fikret Urucu, Özlem Öçalmaz, Gökhan Irmak, Kübra Tektaş, Tolga Pancaroğlu ve Melisa Akman rol alıyor. Oyunda, Troya savaşından zaferle dönen büyük Yunan komutan Agamemnon'un karısı Klytaimnestra'nın, sarayı aşığı ile birlikte yönetmesi anlatılıyor. Babasının intikam arzusuyla yanıp kavrulan Elektra'nın kentte esaret altında bir yaşam sürmesinin konu alındığı oyunu 8 yaş ve üzeri seyircilerin izlemesi tavsiye ediliyor.Oyun bugün ve yarın saat 19.30'da, 17 Şubat Cumartesi günü ise 14.00 ve 19.30'da izleyiciyle buluşacak.
Kayseri'de "Rüya", "Sivas'ta "Elektra" adlı oyunlar sahnelenecek

KAYSERİ/SİVAS (AA) - Kayseri ve Sivas'ta kültür sanat etkinlikleri devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Tiyatro Topluluğu'nca 17 Şubat Cumartesi günü Şehir Tiyatrosunda "Rüya" isimli oyun sahnelenecek. Anton Çehov'un "Ayı", "Teklif" ve "Tütünün Zararları" adlı eserlerinden uyarlanan oyun, saat 19.30'da izleyiciyle buluşacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda sahnelenecek diğer bir oyun da "Asım dede ile zamana yolculuk" isimli çocuk tiyatrosu.

Zaman makinesine ilgi duyan Şeyma, Ziya ve Eren'in hikayesini anlatan oyun, 18 Şubat Pazar günü saat 12.00 ve 15.00'te sanatseverlerle bir araya gelecek.

- Sivas

Sivas Atatürk Kültür Merkezi Sahnesi'nde İstanbul Devlet Tiyatrosunun sahnelediği "Elektra" adlı oyun, Sivaslı sanat severlerin beğenisine sunulacak.

Sophokles'in yazdığı ve Zeynep Avcı'nın Türkçeye çevirdiği oyunu Işıl Kasapoğlu yönetti. Oyunda Fikret Urucu, Özlem Öçalmaz, Gökhan Irmak, Kübra Tektaş, Tolga Pancaroğlu ve Melisa Akman rol alıyor.

Oyunda, Troya savaşından zaferle dönen büyük Yunan komutan Agamemnon'un karısı Klytaimnestra'nın, sarayı aşığı ile birlikte yönetmesi anlatılıyor. Babasının intikam arzusuyla yanıp kavrulan Elektra'nın kentte esaret altında bir yaşam sürmesinin konu alındığı oyunu 8 yaş ve üzeri seyircilerin izlemesi tavsiye ediliyor.

Oyun bugün ve yarın saat 19.30'da, 17 Şubat Cumartesi günü ise 14.00 ve 19.30'da izleyiciyle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.