pendik escort bayan
ak

Kayseri Ve Sivas'ta Kültür Sanat

Siyaset 16.11.2017 - 09:58, Güncelleme: 16.11.2017 - 09:58
 

Kayseri Ve Sivas'ta Kültür Sanat

Kayseri'de "Bulutlar Ülkesi" ve "Zaptiye", Sivas'ta "39 Basamak" adlı oyunlar izleyiciyle buluşacak

KAYSERİ/SİVAS (AA) - Kayseri ve Sivas'ta kültür sanat etkinlikleri devam ediyor.Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda 19 Kasım Pazar günü "Bulutlar Ülkesi" adlı çocuk tiyatrosu, izleyiciyle buluşacak. Şenay Cevrioğlu'nun yazıp yönettiği oyun, hayal gücü çok geniş olan Yusuf'un "Bulutlar Ülkesi"nde yaşadığı olayları anlatıyor.Oyun, seyirciyle saat 12.00 ve 15.00'te buluşacak.Şehir Tiyatrosu'nda 19 Kasım Pazar günü saat 19.30'da ise televizyonun değerlere verdiği zararı mizahi bir dille anlatan "Zaptiye" adlı oyun sahne alacak.- SivasSivas Devlet Tiyatrosu, John Bauchan'ın kaleme aldığı, Mehmet Ergin'in Türkçeye çevirdiği, Volkan Gündüz'ün yönettiği "39 Basamak" adlı oyunu sahneleyecek. Londra'da geçen hikayede, Richard Hannay'ın tiyatroda gizli ajan Annabella ile tanışması ve kendisini "39 Basamak" isimli gizli bir görevin içinde bulması, gerilim ile heyecan dolu bir dille anlatılıyor. Oyunda, Ufuk Bostancı, İnanç Keteci, Serkan Yanar ve Burak Fındıkçı rol alıyor. Oyun bugün ve yarın 19.30'da, 18 Kasım Cumartesi 14.00 ve 19.30'da izleyiciyle buluşacak.
Kayseri'de "Bulutlar Ülkesi" ve "Zaptiye", Sivas'ta "39 Basamak" adlı oyunlar izleyiciyle buluşacak

KAYSERİ/SİVAS (AA) - Kayseri ve Sivas'ta kültür sanat etkinlikleri devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda 19 Kasım Pazar günü "Bulutlar Ülkesi" adlı çocuk tiyatrosu, izleyiciyle buluşacak.

Şenay Cevrioğlu'nun yazıp yönettiği oyun, hayal gücü çok geniş olan Yusuf'un "Bulutlar Ülkesi"nde yaşadığı olayları anlatıyor.

Oyun, seyirciyle saat 12.00 ve 15.00'te buluşacak.

Şehir Tiyatrosu'nda 19 Kasım Pazar günü saat 19.30'da ise televizyonun değerlere verdiği zararı mizahi bir dille anlatan "Zaptiye" adlı oyun sahne alacak.

- Sivas

Sivas Devlet Tiyatrosu, John Bauchan'ın kaleme aldığı, Mehmet Ergin'in Türkçeye çevirdiği, Volkan Gündüz'ün yönettiği "39 Basamak" adlı oyunu sahneleyecek.

Londra'da geçen hikayede, Richard Hannay'ın tiyatroda gizli ajan Annabella ile tanışması ve kendisini "39 Basamak" isimli gizli bir görevin içinde bulması, gerilim ile heyecan dolu bir dille anlatılıyor.

Oyunda, Ufuk Bostancı, İnanç Keteci, Serkan Yanar ve Burak Fındıkçı rol alıyor.

Oyun bugün ve yarın 19.30'da, 18 Kasım Cumartesi 14.00 ve 19.30'da izleyiciyle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.