pendik escort bayan
ak

Kayseri Ve Sivas'ta Kültür Sanat

Siyaset 02.11.2017 - 09:23, Güncelleme: 02.11.2017 - 09:23
 

Kayseri Ve Sivas'ta Kültür Sanat

Kayseri'de "Cimri" ve "Alevli Günler", Sivas'ta "39 Basamak" adlı oyunlar izleyiciyle buluşacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri ve Sivas'ta kültür sanat etkinlikleri devam ediyor.Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Düşler Sahnesi Sanat Topluluğu'nca yarın "Alevli Günler" isimli oyun sahnelenecek. Irmak Bahçeci'nin yazdığı, Mustafa Özer'in yönettiği oyun, Sabancı Kültür Merkezi'nde saat 19.00'da sanatseverlerin beğenisine sunulacak.Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda 4 Kasım Cumartesi günü "Cimri" adlı oyun izleyiciyle buluşacak.Melih Cevdet Avşaroğlu'nun yönettiği oyun, insanların sadece servet edinmeyi ve onu harcamamayı amaç haline getirmesini, sonrasında da yaşanan komik olayları anlatıyor."Cimri", seyirci ile 19.30'da buluşacak.- SivasSivas Devlet Tiyatrosu, John Bauchan'ın kaleme aldığı, Mehmet Ergin'in Türkçeye çevirdiği, Volkan Gündüz'ün yönettiği "39 Basamak" adlı oyunu sahneleyecek.Londra'da geçen hikayede, Richard Hannay'ın tiyatroda gizli ajan Annabella ile tanışması ve kendisini "39 Basamak" isimli gizli bir görevin içinde bulması, gerilim ile heyecan dolu bir dille anlatılıyor.Oyunda, Ufuk Bostancı, İnanç Keteci, Serkan Yanar ve Burak Fındıkçı rol alıyor.Oyun bugün ve yarın 19.30'da, 4 Kasım Cumartesi 14.00 ve 19.30'da izleyiciyle buluşacak.
Kayseri'de "Cimri" ve "Alevli Günler", Sivas'ta "39 Basamak" adlı oyunlar izleyiciyle buluşacak

KAYSERİ (AA) - Kayseri ve Sivas'ta kültür sanat etkinlikleri devam ediyor.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Düşler Sahnesi Sanat Topluluğu'nca yarın "Alevli Günler" isimli oyun sahnelenecek. Irmak Bahçeci'nin yazdığı, Mustafa Özer'in yönettiği oyun, Sabancı Kültür Merkezi'nde saat 19.00'da sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda 4 Kasım Cumartesi günü "Cimri" adlı oyun izleyiciyle buluşacak.

Melih Cevdet Avşaroğlu'nun yönettiği oyun, insanların sadece servet edinmeyi ve onu harcamamayı amaç haline getirmesini, sonrasında da yaşanan komik olayları anlatıyor.

"Cimri", seyirci ile 19.30'da buluşacak.

- Sivas

Sivas Devlet Tiyatrosu, John Bauchan'ın kaleme aldığı, Mehmet Ergin'in Türkçeye çevirdiği, Volkan Gündüz'ün yönettiği "39 Basamak" adlı oyunu sahneleyecek.

Londra'da geçen hikayede, Richard Hannay'ın tiyatroda gizli ajan Annabella ile tanışması ve kendisini "39 Basamak" isimli gizli bir görevin içinde bulması, gerilim ile heyecan dolu bir dille anlatılıyor.

Oyunda, Ufuk Bostancı, İnanç Keteci, Serkan Yanar ve Burak Fındıkçı rol alıyor.

Oyun bugün ve yarın 19.30'da, 4 Kasım Cumartesi 14.00 ve 19.30'da izleyiciyle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.