pendik escort bayan
ak

Kayseri Valiliğinden Dolandırıcılık Uyarısı

25.05.2019 - 15:23, Güncelleme: 25.05.2019 - 15:23
 

Kayseri Valiliğinden Dolandırıcılık Uyarısı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliği, dolandırıcılık yapan kişilere karşı uyarıda bulundu.Valilikten yapılan yazılı açıklamada, birtakım kötü niyetli...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliği, dolandırıcılık yapan kişilere karşı uyarıda bulundu.Valilikten yapılan yazılı açıklamada, birtakım kötü niyetli kişilerin Vali Şehmus Günaydın'ın ve valilikte görevli kamu görevlilerinin isimlerini kullanarak, çeşitli gerekçelerle para talep ettiklerinin öğrenildiği belirtildi.Açıklamada, iş adamlarının ve vatandaşların bu tür kişilere kesinlikle itibar etmemeleri, böyle bir durumda derhal güvenlik birimlerine müracaat etmeleri gerektiği kaydedildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliği, dolandırıcılık yapan kişilere karşı uyarıda bulundu.Valilikten yapılan yazılı açıklamada, birtakım kötü niyetli...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valiliği, dolandırıcılık yapan kişilere karşı uyarıda bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, birtakım kötü niyetli kişilerin Vali Şehmus Günaydın'ın ve valilikte görevli kamu görevlilerinin isimlerini kullanarak, çeşitli gerekçelerle para talep ettiklerinin öğrenildiği belirtildi.

Açıklamada, iş adamlarının ve vatandaşların bu tür kişilere kesinlikle itibar etmemeleri, böyle bir durumda derhal güvenlik birimlerine müracaat etmeleri gerektiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.