pendik escort bayan
ak

Kayseri Şeker'in 63. Pancar Alım Kampanyası

14.09.2017 - 15:58, Güncelleme: 14.09.2017 - 15:58
 

Kayseri Şeker'in 63. Pancar Alım Kampanyası

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası'nın 63. Pancar Alım Kampanyası, Kireç Ocağı açılış töreni ile gerçekleştirildi.Kayseri Şeker Fabrikasından...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası'nın 63. Pancar Alım Kampanyası, Kireç Ocağı açılış töreni ile gerçekleştirildi.Kayseri Şeker Fabrikasından yapılan yazılı açıklamada, Kireç Ocağı önünde gerçekleştirilen törenin ocağın ateşlenmesi ile başladığı ifade edildi.Törene, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdür Vekili Osman Canıtez, Genel Müdür yardımcıları, Şeker-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı, birim müdürleri ile çok sayıda çalışan katıldı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası'nın 63. Pancar Alım Kampanyası, Kireç Ocağı açılış töreni ile gerçekleştirildi.Kayseri Şeker Fabrikasından...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası'nın 63. Pancar Alım Kampanyası, Kireç Ocağı açılış töreni ile gerçekleştirildi.

Kayseri Şeker Fabrikasından yapılan yazılı açıklamada, Kireç Ocağı önünde gerçekleştirilen törenin ocağın ateşlenmesi ile başladığı ifade edildi.

Törene, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdür Vekili Osman Canıtez, Genel Müdür yardımcıları, Şeker-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı, birim müdürleri ile çok sayıda çalışan katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.