pendik escort bayan
ak

Kayseri Şeker'den Engelli İstihdamına Destek

01.12.2017 - 10:13, Güncelleme: 01.12.2017 - 10:13
 

Kayseri Şeker'den Engelli İstihdamına Destek

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası 84 engelli personel çalıştırarak engelli istihdamına katkı sağlıyor.Kayseri Şeker'den yapılan yazılı açıklamada,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası 84 engelli personel çalıştırarak engelli istihdamına katkı sağlıyor.Kayseri Şeker'den yapılan yazılı açıklamada, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kayseri Şeker’e bağlı Kayseri ve Boğazlıyan Şeker fabrikalarında toplamda 84 engelli personelin çalıştırıldığı ve engelli istihdamına büyük özen gösterildiği belirtildi.Açıklamada görüşlerine yer verilen Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, yüzü gülen, motivasyonu en üst seviyede, işine bütün gücü ile sahiplenen engelli personeli, görmenin kendilerini mutlu ettiğini vurgulayarak, engelleri de birlikte aşmaya çalıştıklarını kaydetti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası 84 engelli personel çalıştırarak engelli istihdamına katkı sağlıyor.Kayseri Şeker'den yapılan yazılı açıklamada,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası 84 engelli personel çalıştırarak engelli istihdamına katkı sağlıyor.

Kayseri Şeker'den yapılan yazılı açıklamada, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Kayseri Şeker’e bağlı Kayseri ve Boğazlıyan Şeker fabrikalarında toplamda 84 engelli personelin çalıştırıldığı ve engelli istihdamına büyük özen gösterildiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, yüzü gülen, motivasyonu en üst seviyede, işine bütün gücü ile sahiplenen engelli personeli, görmenin kendilerini mutlu ettiğini vurgulayarak, engelleri de birlikte aşmaya çalıştıklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.