pendik escort bayan
ak

Kayseri Şeker Fabrikasının Spora Desteği Artıyor

20.09.2017 - 13:33, Güncelleme: 20.09.2017 - 13:33
 

Kayseri Şeker Fabrikasının Spora Desteği Artıyor

KAYSERİ (AA) - Bal ligi sezon açılış öncesinde Kayseri Şekerspor futbolcuları ve kulüp yöneticileri kahvaltıda buluştu.Kayseri Şeker Fabrikasından...

KAYSERİ (AA) - Bal ligi sezon açılış öncesinde Kayseri Şekerspor futbolcuları ve kulüp yöneticileri kahvaltıda buluştu.Kayseri Şeker Fabrikasından yapılan yazılı açıklamaya göre, fabrikanın spora verdiği desteğin arttığı belirtildi.Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Şekerspor onursal Başkanı Hüseyin Akay, programda yaptığı konuşmada şunları kaydetti :"Kayseri şeker sadece ticaret yapan üretim yapan kuruluş değil. Kayseri Şekerspor'un Bal Ligindeki maçlarının başladığı hafta nedeniyle sporcularımızla hem bir tanışma toplantısı hem de onlara başarı dilemek için sabah kahvaltısında buluştuk. Tabi futbolun yanında aynı zamanda bizim bildiğiniz güreş takımlarımız da var. Bu güreş takımlarımız da hem kurumumuzu hem Türkiye'yi iyi bir şekilde temsil edecek sporcular elde etmeye çalışıyorlar. Kayseri Şeker’in spor dışında Kayseri Şekerin önemli katkılarından bir tanesi de KAYŞEV Vakfımızın üniversite okuyan gençlere burs veriyor olması. Bu sene bu bursların sayısını inşallah oldukça arttıracağız."
KAYSERİ (AA) - Bal ligi sezon açılış öncesinde Kayseri Şekerspor futbolcuları ve kulüp yöneticileri kahvaltıda buluştu.Kayseri Şeker Fabrikasından...

KAYSERİ (AA) - Bal ligi sezon açılış öncesinde Kayseri Şekerspor futbolcuları ve kulüp yöneticileri kahvaltıda buluştu.

Kayseri Şeker Fabrikasından yapılan yazılı açıklamaya göre, fabrikanın spora verdiği desteğin arttığı belirtildi.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Şekerspor onursal Başkanı Hüseyin Akay, programda yaptığı konuşmada şunları kaydetti :

"Kayseri şeker sadece ticaret yapan üretim yapan kuruluş değil. Kayseri Şekerspor'un Bal Ligindeki maçlarının başladığı hafta nedeniyle sporcularımızla hem bir tanışma toplantısı hem de onlara başarı dilemek için sabah kahvaltısında buluştuk.

Tabi futbolun yanında aynı zamanda bizim bildiğiniz güreş takımlarımız da var. Bu güreş takımlarımız da hem kurumumuzu hem Türkiye'yi iyi bir şekilde temsil edecek sporcular elde etmeye çalışıyorlar. Kayseri Şeker’in spor dışında Kayseri Şekerin önemli katkılarından bir tanesi de KAYŞEV Vakfımızın üniversite okuyan gençlere burs veriyor olması. Bu sene bu bursların sayısını inşallah oldukça arttıracağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.