pendik escort bayan
ak

Kayseri Şeker Fabrikasından Bayram Avansı

20.06.2017 - 14:53, Güncelleme: 20.06.2017 - 14:53
 

Kayseri Şeker Fabrikasından Bayram Avansı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş'nin, yaklaşan Ramazan bayramı dolayısıyla çiftçilere avans dağıttığı bildirildi. Şirketten yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş'nin, yaklaşan Ramazan bayramı dolayısıyla çiftçilere avans dağıttığı bildirildi. Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre bayram dolayısıyla çiftçilere ton başına 3 lira avans verildiği belirtildi.Açıklamada, 9 bin 312 çiftçiye dağıtılan toplam avans miktarının 7 milyon lira olduğu kaydedildi.Kayseri pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, yaptığı yazılı açıklamada, "Ramazan bayramı öncesinde ödeme yapılmak suretiyle, pancar çiftçimizin bayramlık ihtiyaçlarını karşılaması açısından bu uygulamaya özen gösteriyoruz. Bu dönemde yapılan ödemeler çiftçimiz için bir can suyu niteliği taşıyor. Bizim asıl hedefimiz çiftçimizi na merde değil merde dahi muhtaç etmemektir." ifadelerini kullandı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş'nin, yaklaşan Ramazan bayramı dolayısıyla çiftçilere avans dağıttığı bildirildi. Şirketten yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş'nin, yaklaşan Ramazan bayramı dolayısıyla çiftçilere avans dağıttığı bildirildi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre bayram dolayısıyla çiftçilere ton başına 3 lira avans verildiği belirtildi.

Açıklamada, 9 bin 312 çiftçiye dağıtılan toplam avans miktarının 7 milyon lira olduğu kaydedildi.

Kayseri pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, yaptığı yazılı açıklamada, "Ramazan bayramı öncesinde ödeme yapılmak suretiyle, pancar çiftçimizin bayramlık ihtiyaçlarını karşılaması açısından bu uygulamaya özen gösteriyoruz. Bu dönemde yapılan ödemeler çiftçimiz için bir can suyu niteliği taşıyor. Bizim asıl hedefimiz çiftçimizi na merde değil merde dahi muhtaç etmemektir." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.