pendik escort bayan
ak

Kayseri Şeker Çiftçilere İftar Yemeği Verdi

12.06.2017 - 12:28, Güncelleme: 12.06.2017 - 12:28
 

Kayseri Şeker Çiftçilere İftar Yemeği Verdi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, iftar yemeği programında çiftçilerle bir araya geldi.Kayseri Şeker'den yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, iftar yemeği programında çiftçilerle bir araya geldi.Kayseri Şeker'den yapılan açıklamaya göre, programa, Sarıoğlan, Özvatan ve Akkışla ilçesi çiftçileri ile aileleri katıldı.Yönetim Kurulu Başkanı Akay programda yaptığı konuşmada, 7 yıldır Kayseri Şeker ailesi olarak iftarda bir araya geldiklerini belirtti.Şeker pancarı dışında başka ürünlerle ilgili sözleşmelerinin de olduğunu ifade eden Akay, şunları kaydetti:"Sadece şeker pancarında değil, diğer ürünlerle de sözleşmeli üretimler konusunda çalışmalar başlattık. Sarıoğlan bölgemizde bu sene için bin 350 dekar tohumluk arpa için sözleşme yapılmış durumda. Fasulye ve nohut konusunda da sözleşmeler yapmaya başladık. 100 dekara nohut sözleşmesi yapılmış durumda. Zaman içerisinde başka ürünlerde de ihtiyaç olması halinde, bunu artırmak ve geliştirmek arzusundayız."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, iftar yemeği programında çiftçilerle bir araya geldi.Kayseri Şeker'den yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, iftar yemeği programında çiftçilerle bir araya geldi.

Kayseri Şeker'den yapılan açıklamaya göre, programa, Sarıoğlan, Özvatan ve Akkışla ilçesi çiftçileri ile aileleri katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Akay programda yaptığı konuşmada, 7 yıldır Kayseri Şeker ailesi olarak iftarda bir araya geldiklerini belirtti.

Şeker pancarı dışında başka ürünlerle ilgili sözleşmelerinin de olduğunu ifade eden Akay, şunları kaydetti:

"Sadece şeker pancarında değil, diğer ürünlerle de sözleşmeli üretimler konusunda çalışmalar başlattık. Sarıoğlan bölgemizde bu sene için bin 350 dekar tohumluk arpa için sözleşme yapılmış durumda. Fasulye ve nohut konusunda da sözleşmeler yapmaya başladık. 100 dekara nohut sözleşmesi yapılmış durumda. Zaman içerisinde başka ürünlerde de ihtiyaç olması halinde, bunu artırmak ve geliştirmek arzusundayız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.