pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri Şehir Hastanesinin Açılışı İçin Geri Sayım

19.01.2018 - 12:43, Güncelleme: 19.01.2018 - 12:43
 

Kayseri Şehir Hastanesinin Açılışı İçin Geri Sayım

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Gümüş: - "2 ay içerisinde bu işlemler tamamlandıktan sonra Kayseri'de vatandaşlarımızın, hastalarımızın hizmetine hastaneyi sunacağız" - "Hastanemiz 250'ye yakın yoğun bakım yatağı, yaklaşık 400 poliklinik, 45'e yakın ameliyatha

KAYSERİ (AA) - Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş, Kayseri Şehir Hastanesini 2 ay içerisinde hizmete açmayı planladıklarını bildirdi.Yapımı son aşmaya gelen Kayseri Şehir Hastanesinde incelemelerde bulunan Gümüş, inşaat alanında yaptığı açıklamada, devir teslim işlemlerini başlattıklarını belirtti.Hastanenin birçok özelliği içinde barındırdığını dile getiren Gümüş, "İnşallah Kayserimize hayırlar getirecek. Bugün hem mimari açıdan hem de teknik açıdan hastaneyi değerlendirecek ekiplerimizle buradayız. Bütün ameliyathaneler, klinikler, poliklinikler değerlendirilecek. Hizmete hazır hale geldikten sonra hastanemizi açacağız. Bu 5'inci şehir hastanemiz." diye konuştu.Gümüş, daha önce Mersin, Adana, Yozgat ve Isparta Şehir Hastanelerini hizmete açtıklarını anımsatarak, şunları kaydetti:"Kayseri, 2018 yılında açacağımız ilk şehir hastanemiz olacak. 2 ay içerisinde bu işlemler tamamlandıktan sonra Kayseri'de vatandaşlarımızın, hastalarımızın hizmetine hastaneyi sunacağız. Hastanemiz 250'ye yakın yoğun bakım yatağı, yaklaşık 400 poliklinik, 45'e yakın ameliyathanesi ile hizmet verecek. Birçok özellikli hizmetleri barındırıyor. Kayseri'nin en üst düzey hastanesi olacak. Diğer hastanelerin taşınmalarını da değerlendiriyoruz. Özellikle Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesinin hemen hemen tamamı buraya taşınacak. Hastanemiz bölgede önemli bir merkez haline gelecek."
Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Gümüş: - "2 ay içerisinde bu işlemler tamamlandıktan sonra Kayseri'de vatandaşlarımızın, hastalarımızın hizmetine hastaneyi sunacağız" - "Hastanemiz 250'ye yakın yoğun bakım yatağı, yaklaşık 400 poliklinik, 45'e yakın ameliyatha

KAYSERİ (AA) - Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş, Kayseri Şehir Hastanesini 2 ay içerisinde hizmete açmayı planladıklarını bildirdi.

Yapımı son aşmaya gelen Kayseri Şehir Hastanesinde incelemelerde bulunan Gümüş, inşaat alanında yaptığı açıklamada, devir teslim işlemlerini başlattıklarını belirtti.

Hastanenin birçok özelliği içinde barındırdığını dile getiren Gümüş, "İnşallah Kayserimize hayırlar getirecek. Bugün hem mimari açıdan hem de teknik açıdan hastaneyi değerlendirecek ekiplerimizle buradayız. Bütün ameliyathaneler, klinikler, poliklinikler değerlendirilecek. Hizmete hazır hale geldikten sonra hastanemizi açacağız. Bu 5'inci şehir hastanemiz." diye konuştu.

Gümüş, daha önce Mersin, Adana, Yozgat ve Isparta Şehir Hastanelerini hizmete açtıklarını anımsatarak, şunları kaydetti:

"Kayseri, 2018 yılında açacağımız ilk şehir hastanemiz olacak. 2 ay içerisinde bu işlemler tamamlandıktan sonra Kayseri'de vatandaşlarımızın, hastalarımızın hizmetine hastaneyi sunacağız. Hastanemiz 250'ye yakın yoğun bakım yatağı, yaklaşık 400 poliklinik, 45'e yakın ameliyathanesi ile hizmet verecek. Birçok özellikli hizmetleri barındırıyor. Kayseri'nin en üst düzey hastanesi olacak. Diğer hastanelerin taşınmalarını da değerlendiriyoruz. Özellikle Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesinin hemen hemen tamamı buraya taşınacak. Hastanemiz bölgede önemli bir merkez haline gelecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.