pendik escort bayan
ak

Kayseri Polisinden Öğrencilere Tarihi Gezi

01.11.2017 - 13:13, Güncelleme: 01.11.2017 - 13:13
 

Kayseri Polisinden Öğrencilere Tarihi Gezi

KAYSERİ - (AA) - Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü "Geçmişten geleceğe atılan köprüler" faaliyeti kapsamında...

KAYSERİ - (AA) - Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü "Geçmişten geleceğe atılan köprüler" faaliyeti kapsamında 120 lise öğrencisine yönelik Çanakkale, İstanbul ve Ankara gezisi düzenledi. Mahalle polislerinin denetiminde 5 gün sürecek olan geziye, sosyal desteğe muhtaç, dezavantajlı, anne veya babasını kaybetmiş çocuklar ile maddi imkansızlıklar nedeniyle daha önce hiç şehir dışına çıkmamış lise öğrencileri katıldı. Geziye katılan çocuklar Çanakkale'de, Aynalı Çarşı, Truva Atı, 57. Alay Şehitliği, Anzak Koyu, Mehmetçiğe SaygıAnıtı ve Çimenlik Kalesi gibi tarihi yerleri gezecek. Çocuklar ayrıca, İstanbul ve Ankara'daki tarihi yerleri de görecek. Polis memuru Mehmet Cantürk, mahalle polislerince yapılan çalışmalar neticesinde belirlenen sosyal desteğe muhtaç veya dezavantajlı olan 120 çocuğun ilk defa Çanakkale, İstanbul ve Ankara'ya gideceğini söyledi.Geziye katılan öğrencilerden İrem Hatun Saçmalı da geziye katılacak olmaktan dolayı heyecanlı olduğunu belirterek, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğüne teşekkür etti.
KAYSERİ - (AA) - Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü "Geçmişten geleceğe atılan köprüler" faaliyeti kapsamında...

KAYSERİ - (AA) - Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü "Geçmişten geleceğe atılan köprüler" faaliyeti kapsamında 120 lise öğrencisine yönelik Çanakkale, İstanbul ve Ankara gezisi düzenledi.

Mahalle polislerinin denetiminde 5 gün sürecek olan geziye, sosyal desteğe muhtaç, dezavantajlı, anne veya babasını kaybetmiş çocuklar ile maddi imkansızlıklar nedeniyle daha önce hiç şehir dışına çıkmamış lise öğrencileri katıldı.

Geziye katılan çocuklar Çanakkale'de, Aynalı Çarşı, Truva Atı, 57. Alay Şehitliği, Anzak Koyu, Mehmetçiğe SaygıAnıtı ve Çimenlik Kalesi gibi tarihi yerleri gezecek. Çocuklar ayrıca, İstanbul ve Ankara'daki tarihi yerleri de görecek.

Polis memuru Mehmet Cantürk, mahalle polislerince yapılan çalışmalar neticesinde belirlenen sosyal desteğe muhtaç veya dezavantajlı olan 120 çocuğun ilk defa Çanakkale, İstanbul ve Ankara'ya gideceğini söyledi.

Geziye katılan öğrencilerden İrem Hatun Saçmalı da geziye katılacak olmaktan dolayı heyecanlı olduğunu belirterek, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğüne teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.