pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri Pancar Kooperatifi Genel Kurulu

26.05.2017 - 09:53, Güncelleme: 26.05.2017 - 09:53
 

Kayseri Pancar Kooperatifi Genel Kurulu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifinde Başkan Hüseyin Akay güven tazeledi.Kadir Has Spor Salonunda çok sayıda çiftçinin katlımı ile gerçekleştirilen...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifinde Başkan Hüseyin Akay güven tazeledi.Kadir Has Spor Salonunda çok sayıda çiftçinin katlımı ile gerçekleştirilen Kayseri Pancar Kooperatifi 64. Genel Kurulunda mevcut başkan Hüseyin Akay ile Ahmet Gökçe'nin listesi yarıştı.Kayseri'nin yanı sıra Yozgat, Nevşehir, Sivas illerinden gelen çiftçilerin de oy kullandığı seçimleri 13 bin 904 oy alan mevcut başkan Hüseyin Akay kazandı. Diğer aday Ahmet Gökçe 3 bin 379 oy aldı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifinde Başkan Hüseyin Akay güven tazeledi.Kadir Has Spor Salonunda çok sayıda çiftçinin katlımı ile gerçekleştirilen...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifinde Başkan Hüseyin Akay güven tazeledi.

Kadir Has Spor Salonunda çok sayıda çiftçinin katlımı ile gerçekleştirilen Kayseri Pancar Kooperatifi 64. Genel Kurulunda mevcut başkan Hüseyin Akay ile Ahmet Gökçe'nin listesi yarıştı.

Kayseri'nin yanı sıra Yozgat, Nevşehir, Sivas illerinden gelen çiftçilerin de oy kullandığı seçimleri 13 bin 904 oy alan mevcut başkan Hüseyin Akay kazandı.

Diğer aday Ahmet Gökçe 3 bin 379 oy aldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.