pendik escort bayan
ak

Kayseri Osb'de Genişletilmiş Sektör Toplantıları Devam Ediyor

04.11.2016 - 11:38, Güncelleme: 04.11.2016 - 11:38
 

Kayseri Osb'de Genişletilmiş Sektör Toplantıları Devam Ediyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğünde sektörel toplantılar kapsamında mobilya, ahşap ve tekstil sektörlerine yönelik toplantı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğünde sektörel toplantılar kapsamında mobilya, ahşap ve tekstil sektörlerine yönelik toplantı gerçekleştirildi.Kayseri OSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda sektörlerinin temsilcileri sorunlarını, çözüm önerilerini ve yeni yapılabilecek projeleri değerlendirdi.Toplantının açılışında konuşan Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, bu tür toplantılara önem verdiklerini belirtti. Nursaçan, "Sektörel kümelenme, Ar-Ge ve inovasyonun sanayimizin ve ülkemizin gelişmesi, uluslararası rekabet ortamına uyum sağlayabilmesi için çok önemli. Ülkemizin dış odakların her türlü oyunlarına karşı durabilmesinin yolu içeride yardımlaşma, dayanışma, komşuluk ve Ahilik kültürünü yeniden canlandırmalıyız." değerlendirmesinde bulundu.Sanayi sektörünün bir değişim içerisinde olduğunu belirten Nursaçan, tamamen vazgeçilmesi mümkün olmayan geleneksel üretim süreçlerinin, bilişim teknolojilerinde yaşanan ilerlemeyle geliştirilmesi gerektiği kaydetti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğünde sektörel toplantılar kapsamında mobilya, ahşap ve tekstil sektörlerine yönelik toplantı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğünde sektörel toplantılar kapsamında mobilya, ahşap ve tekstil sektörlerine yönelik toplantı gerçekleştirildi.

Kayseri OSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda sektörlerinin temsilcileri sorunlarını, çözüm önerilerini ve yeni yapılabilecek projeleri değerlendirdi.

Toplantının açılışında konuşan Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, bu tür toplantılara önem verdiklerini belirtti.

Nursaçan, "Sektörel kümelenme, Ar-Ge ve inovasyonun sanayimizin ve ülkemizin gelişmesi, uluslararası rekabet ortamına uyum sağlayabilmesi için çok önemli. Ülkemizin dış odakların her türlü oyunlarına karşı durabilmesinin yolu içeride yardımlaşma, dayanışma, komşuluk ve Ahilik kültürünü yeniden canlandırmalıyız." değerlendirmesinde bulundu.

Sanayi sektörünün bir değişim içerisinde olduğunu belirten Nursaçan, tamamen vazgeçilmesi mümkün olmayan geleneksel üretim süreçlerinin, bilişim teknolojilerinde yaşanan ilerlemeyle geliştirilmesi gerektiği kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.