pendik escort bayan
ak

Kayseri Moda, Hazır Giyim Ve Tesettür Festivali

Spor 26.06.2019 - 14:23, Güncelleme: 26.06.2019 - 14:23
 

Kayseri Moda, Hazır Giyim Ve Tesettür Festivali

Kentte ilk kez düzenlenecek festival, yarın başlıyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Moda, Hazır Giyim ve Tesettür Festivali yarın başlayacak.Festivalle ilgili kentteki bir otelde basın toplantısı düzenleyen Kayseri Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odası Başkanı Kenan Arslan, Dünya Ticaret Merkezi'nde yapılacak festivalin kentte ilk olma özelliği taşıdığını söyledi.Festivalde yer alacak ürünlerin tüm kesimlere hitap ettiğini ifade eden Arslan, etkinlikler kapsamında konserler, defileler ve söyleşiler düzenleneceğini dile getirdi.Moda, Hazır Giyim ve Tesettür Festivali'nin 30 Haziran'da sona ereceğini belirten Arslan, şunları kaydetti:"Vatandaşlarımız festivalin yapıldığı alana ücretsiz servislerle taşınacak. Atlas Fuarcılıkla düzenlediğimiz festival sayesinde muhafazakar giyim, moda alanında öncü olan firmalarla Kayserilileri buluşturacağız. Festivalimizde bay, bayan ve çocuk giyiminin yanı sıra gelinlik, aksesuar, el sanatları gibi farklı alanların da ürünleri yer alacak. Festivale destek verenlere teşekkür ediyoruz. Tüm halkımızı festivalde bir arada olmaya bekliyoruz."Atlas Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Atasagun ise festivale markalaşmış 130 firmanın katıldığını belirtti.Atasagun, kentte ilk kez düzenlenen bu festivali gelecek yıllarda da genişleterek yapmaya devam etmek istediklerini söyledi.
Kentte ilk kez düzenlenecek festival, yarın başlıyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Moda, Hazır Giyim ve Tesettür Festivali yarın başlayacak.

Festivalle ilgili kentteki bir otelde basın toplantısı düzenleyen Kayseri Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Odası Başkanı Kenan Arslan, Dünya Ticaret Merkezi'nde yapılacak festivalin kentte ilk olma özelliği taşıdığını söyledi.

Festivalde yer alacak ürünlerin tüm kesimlere hitap ettiğini ifade eden Arslan, etkinlikler kapsamında konserler, defileler ve söyleşiler düzenleneceğini dile getirdi.

Moda, Hazır Giyim ve Tesettür Festivali'nin 30 Haziran'da sona ereceğini belirten Arslan, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımız festivalin yapıldığı alana ücretsiz servislerle taşınacak. Atlas Fuarcılıkla düzenlediğimiz festival sayesinde muhafazakar giyim, moda alanında öncü olan firmalarla Kayserilileri buluşturacağız. Festivalimizde bay, bayan ve çocuk giyiminin yanı sıra gelinlik, aksesuar, el sanatları gibi farklı alanların da ürünleri yer alacak. Festivale destek verenlere teşekkür ediyoruz. Tüm halkımızı festivalde bir arada olmaya bekliyoruz."

Atlas Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Atasagun ise festivale markalaşmış 130 firmanın katıldığını belirtti.

Atasagun, kentte ilk kez düzenlenen bu festivali gelecek yıllarda da genişleterek yapmaya devam etmek istediklerini söyledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.