pendik escort bayan
ak

Kayseri İhracatı Artırmak İçin Projeler Hazırlanıyor

Spor 21.02.2018 - 14:28, Güncelleme: 21.02.2018 - 14:28
 

Kayseri İhracatı Artırmak İçin Projeler Hazırlanıyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri'den ihracatın artması için yeni projeler hazırladıklarını bildirdi.Hiçyılmaz,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri'den ihracatın artması için yeni projeler hazırladıklarını bildirdi.Hiçyılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Kayseri'nin ihracat potansiyelinin yüksek olduğunu belirtti.Yönetim olarak geride bıraktıkları 4,5 yıllık sürede, Kayseri Ticaret Odası'nda büyük değişim sağladıklarını, bundan sonraki süreçte ise hazırlayacakları projelerle ihracatın artmasına katkı sunacaklarını dile getiren Hiçyılmaz, şunları kaydetti: "Kayseri'nin 5 milyar dolarlık ihracat hedefine ulaşılabilmesi için Kayseri’nin en önemli sektörlerinden biri olan mobilya sektöründe ihracatı en az 10 kat artırmamız gerekmektedir. Yalnızca mobilya sektöründe büyüme sağlamak yeterli olmayacaktır. Elektrikli ev aletleri, tekstil ve madencilik başta olmak üzere diğer sektörlerde de atılım yapmamız şart."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri'den ihracatın artması için yeni projeler hazırladıklarını bildirdi.Hiçyılmaz,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri'den ihracatın artması için yeni projeler hazırladıklarını bildirdi.

Hiçyılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Kayseri'nin ihracat potansiyelinin yüksek olduğunu belirtti.

Yönetim olarak geride bıraktıkları 4,5 yıllık sürede, Kayseri Ticaret Odası'nda büyük değişim sağladıklarını, bundan sonraki süreçte ise hazırlayacakları projelerle ihracatın artmasına katkı sunacaklarını dile getiren Hiçyılmaz, şunları kaydetti:

"Kayseri'nin 5 milyar dolarlık ihracat hedefine ulaşılabilmesi için Kayseri’nin en önemli sektörlerinden biri olan mobilya sektöründe ihracatı en az 10 kat artırmamız gerekmektedir. Yalnızca mobilya sektöründe büyüme sağlamak yeterli olmayacaktır. Elektrikli ev aletleri, tekstil ve madencilik başta olmak üzere diğer sektörlerde de atılım yapmamız şart."




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.