pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri Erciyesspor'un Olağanüstü Genel Kurulu

25.07.2016 - 16:13, Güncelleme: 25.07.2016 - 16:13
 

Kayseri Erciyesspor'un Olağanüstü Genel Kurulu

KAYSERİ (AA) - Spor Toto 2. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor'un kulüp başkanı Ziya Eren, "Biz artık bu yönetimde olmak istemiyoruz. 6 yıl istikrarı...

KAYSERİ (AA) - Spor Toto 2. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor'un kulüp başkanı Ziya Eren, "Biz artık bu yönetimde olmak istemiyoruz. 6 yıl istikrarı sağladık ancak kıymetimiz bilinmedi. Bu saatten sonra biz bu işi olağanüstü genel kongreye götüreceğiz." dedi.Başkan Eren, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, bugün yapılan olağan ikinci genel kurula katılan katılımcılara ve kongrede kendilerini tekrar aday gösterip seçilmelerini sağlayanlara, kulübe gönül verenlere teşekkür etti.Kulübe 6,5 yıl boyunca hizmet ettiklerini ifade eden Eren, yürekli insanlar sayesinde kulübün kayyum tarafından yönetilmediğini dile getirdi.Bugünkü olağan genel kurula katılmadıklarını aktaran Eren, şöyle konuştu:"Bu süreçte yönetim olarak iletmemiz gereken mesajları sözlü olarak 'Biz bu işte yokuz artık' diye ilettik. Ama inanılmadı galiba. Olağan genel kurulda gıyabımızda bizi yeniden yönetime seçmişler. Biz artık bu yönetimde olmak istemiyoruz. 6 yıl istikrarı sağladık ancak kıymetimiz bilinmedi. Bu saatten sonra biz bu işi olağanüstü genel kongreye götüreceğiz. Aldığımız kararın arkasında duracağız. Bu takıma sahip çıkılmadığını herkes biliyor. Biz bu kulübü en iyi şekilde yönettik. Görev yaptığımız sürece Kayseri Vergi Dairesine hepsi makbuzlu 19 milyon lira vergi borcu ödedik. Artık 'yeter' diyoruz. Hiçbir gönül kırgınlığımız yok. Hepsini memleket sevdalısı olarak bu şehir için yaptık. Ancak artık bu saatten sonra memleketin delisi olmaya niyetimiz kalmadı. Bu takım ve bu şehir bunu hak etmiyor. Top bizden çıktı şehrin ileri gelenlerine topu bırakıyoruz."
KAYSERİ (AA) - Spor Toto 2. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor'un kulüp başkanı Ziya Eren, "Biz artık bu yönetimde olmak istemiyoruz. 6 yıl istikrarı...

KAYSERİ (AA) - Spor Toto 2. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor'un kulüp başkanı Ziya Eren, "Biz artık bu yönetimde olmak istemiyoruz. 6 yıl istikrarı sağladık ancak kıymetimiz bilinmedi. Bu saatten sonra biz bu işi olağanüstü genel kongreye götüreceğiz." dedi.

Başkan Eren, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, bugün yapılan olağan ikinci genel kurula katılan katılımcılara ve kongrede kendilerini tekrar aday gösterip seçilmelerini sağlayanlara, kulübe gönül verenlere teşekkür etti.

Kulübe 6,5 yıl boyunca hizmet ettiklerini ifade eden Eren, yürekli insanlar sayesinde kulübün kayyum tarafından yönetilmediğini dile getirdi.

Bugünkü olağan genel kurula katılmadıklarını aktaran Eren, şöyle konuştu:

"Bu süreçte yönetim olarak iletmemiz gereken mesajları sözlü olarak 'Biz bu işte yokuz artık' diye ilettik. Ama inanılmadı galiba. Olağan genel kurulda gıyabımızda bizi yeniden yönetime seçmişler. Biz artık bu yönetimde olmak istemiyoruz. 6 yıl istikrarı sağladık ancak kıymetimiz bilinmedi. Bu saatten sonra biz bu işi olağanüstü genel kongreye götüreceğiz. Aldığımız kararın arkasında duracağız. Bu takıma sahip çıkılmadığını herkes biliyor. Biz bu kulübü en iyi şekilde yönettik. Görev yaptığımız sürece Kayseri Vergi Dairesine hepsi makbuzlu 19 milyon lira vergi borcu ödedik. Artık 'yeter' diyoruz. Hiçbir gönül kırgınlığımız yok. Hepsini memleket sevdalısı olarak bu şehir için yaptık. Ancak artık bu saatten sonra memleketin delisi olmaya niyetimiz kalmadı. Bu takım ve bu şehir bunu hak etmiyor. Top bizden çıktı şehrin ileri gelenlerine topu bırakıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.