pendik escort bayan
ak

Kayseri Erciyesspor, Muğlaspor Maçına Çıkmayacak

29.04.2018 - 11:58, Güncelleme: 29.04.2018 - 11:58
 

Kayseri Erciyesspor, Muğlaspor Maçına Çıkmayacak

KAYSERİ (AA) - TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Kayseri Erciyesspor, bugün deplasmanda Muğlaspor ile oynayacakları 33. hafta maçında sahaya çıkmayacak.Kulüp...

KAYSERİ (AA) - TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Kayseri Erciyesspor, bugün deplasmanda Muğlaspor ile oynayacakları 33. hafta maçında sahaya çıkmayacak.Kulüp başkanı Yaşar Çalış, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligden düşmeleri haftalar önce kesinleşen takımlarının kimseden destek görmediğinden yakındı.Çalış, "Borçları nedeniyle kulübümüzün kasasına 1 lira dahi girmiyor. Tüm masrafları cebimizden karşılamak durumunda kalıyoruz. Kayseri Erciyesspor da bu kentin takımı ancak kimse sahip çıkmıyor. Hem maddi imkansızlıklar nedeniyle hem de bu durumu protesto için bugün saat 15.30'da Muğlaspor ile deplasmanda oynayacağımız maç için Muğla'ya gitmedik." dedi.Kayseri Erciyesspor, gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek.
KAYSERİ (AA) - TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Kayseri Erciyesspor, bugün deplasmanda Muğlaspor ile oynayacakları 33. hafta maçında sahaya çıkmayacak.Kulüp...


KAYSERİ (AA) - TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Kayseri Erciyesspor, bugün deplasmanda Muğlaspor ile oynayacakları 33. hafta maçında sahaya çıkmayacak.

Kulüp başkanı Yaşar Çalış, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligden düşmeleri haftalar önce kesinleşen takımlarının kimseden destek görmediğinden yakındı.

Çalış, "Borçları nedeniyle kulübümüzün kasasına 1 lira dahi girmiyor. Tüm masrafları cebimizden karşılamak durumunda kalıyoruz. Kayseri Erciyesspor da bu kentin takımı ancak kimse sahip çıkmıyor. Hem maddi imkansızlıklar nedeniyle hem de bu durumu protesto için bugün saat 15.30'da Muğlaspor ile deplasmanda oynayacağımız maç için Muğla'ya gitmedik." dedi.

Kayseri Erciyesspor, gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.