pendik escort bayan
ak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Büyükkılıç'ın İlçe Ziyaretleri

14.12.2018 - 14:28, Güncelleme: 14.12.2018 - 14:28
 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Büyükkılıç'ın İlçe Ziyaretleri

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar, Yahyalı, Develi ve Tomarza ilçelerini ziyaret etti.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar, Yahyalı, Develi ve Tomarza ilçelerini ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, esnaflarla bir araya gelen Büyükkılıç taleplerini dinledi.Kayseri'nin bir bütün olduğunu ve her bir ilçenin kendine has önemine değinen Başkan Büyükkılıç, şunları kaydetti:"İlçelerimizde hemşerilerimizin beklentilerine göre bölgesel gelişimine, yerel ürünlerine, yerel kültür ve sanatlarına, katkı sunacağız. İlçelerde ve kent merkezinde yaşayan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti ulaştırmak için planlama yapıyoruz. İlçelerimiz, ikamet eden vatandaşlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar, Yahyalı, Develi ve Tomarza ilçelerini ziyaret etti.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar, Yahyalı, Develi ve Tomarza ilçelerini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, esnaflarla bir araya gelen Büyükkılıç taleplerini dinledi.

Kayseri'nin bir bütün olduğunu ve her bir ilçenin kendine has önemine değinen Başkan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"İlçelerimizde hemşerilerimizin beklentilerine göre bölgesel gelişimine, yerel ürünlerine, yerel kültür ve sanatlarına, katkı sunacağız. İlçelerde ve kent merkezinde yaşayan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti ulaştırmak için planlama yapıyoruz. İlçelerimiz, ikamet eden vatandaşlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.