pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri Bilim Şenliği

Siyaset 23.09.2017 - 15:03, Güncelleme: 23.09.2017 - 15:03
 

Kayseri Bilim Şenliği

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, 29 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında "Kayseri Bilim Şenliği" yapılacak.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kayseri...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, 29 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında "Kayseri Bilim Şenliği" yapılacak.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kayseri Bilim Merkezi, bilimi toplum gündeminde tutmak ve gençlere bilimi sevdirmek için çalışmalarını sürdürüyor.Bu kapsamda eylül ayının sonunda Kayseri Bilim Merkezi'nde gerçekleştirilecek şenlikte, 18 atölye çadırında 68 etkinliğin yanı sıra bilimsel gösteriler yer alacak. İkincisi yapılacak olan Kayseri Bilim Şenliği'nde, bilim iletişiminin sağlanması, bilimsel bilginin geniş toplum kitlelerine ulaştırılması ve bilim-teknoloji arasındaki etkileşimin kavratılması için sergi, sahne şovları, gösteri, atölye/laboratuvar çalışmaları, tematik bilim oyunları ve yarışmalar gibi etkinlikler düzenlenecek.Etkinliğin 3 gün süreceği ve atölye çalışmalarına herkesin katılabileceği bildirildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, 29 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında "Kayseri Bilim Şenliği" yapılacak.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kayseri...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, 29 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında "Kayseri Bilim Şenliği" yapılacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kayseri Bilim Merkezi, bilimi toplum gündeminde tutmak ve gençlere bilimi sevdirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda eylül ayının sonunda Kayseri Bilim Merkezi'nde gerçekleştirilecek şenlikte, 18 atölye çadırında 68 etkinliğin yanı sıra bilimsel gösteriler yer alacak.

İkincisi yapılacak olan Kayseri Bilim Şenliği'nde, bilim iletişiminin sağlanması, bilimsel bilginin geniş toplum kitlelerine ulaştırılması ve bilim-teknoloji arasındaki etkileşimin kavratılması için sergi, sahne şovları, gösteri, atölye/laboratuvar çalışmaları, tematik bilim oyunları ve yarışmalar gibi etkinlikler düzenlenecek.

Etkinliğin 3 gün süreceği ve atölye çalışmalarına herkesin katılabileceği bildirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.