pendik escort bayan
ak

Kayseri Askf'de Görev Dağılımı

21.06.2017 - 16:03, Güncelleme: 21.06.2017 - 16:03
 

Kayseri Askf'de Görev Dağılımı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetim kurulu üyeleri belirlendi.Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olağan genel...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetim kurulu üyeleri belirlendi.Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olağan genel kurulu yapıldı.Genel kurul sonucu, Musa Soykarcı genel başkan, Rıfat Pakkan genel başkan yardımcısı, Hürriyet Yücel genel sekreterlik görevlerine getirildi. Ayrıca, Mehmet Yücel genel sekreter yardımcısı, Mustafa Kurra, Sinan Duran ile Osman Bıyık mali ve sosyal işlerden sorumlu başkanlık divan üyesi, Ali Rıza Karakullukçu, Ali Ak, Enes Aslantürk teşkilat ve sportif faaliyetlerden sorumlu başkanlık divan üyesi, Mahmut Polat, Ertuğrul Dilbaz, Orhan Özaktı eğitim ve hukuk işlerinden sorumlu başkanlık divan üyesi, Mustafa Usta, Vedat Arıkan yerel yönetimlerden sorumlu başkanlık divan üyesi, Yılmaz Öztürk ve Yaşar Ekincioğlu tesislerden sorumlu başkanlık divan üyesi, Ünal Çankaya ile Paşa Türkmen de sağlık işlerinden sorumlu başkanlık divan üyesi oldu.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetim kurulu üyeleri belirlendi.Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olağan genel...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olağan genel kurulu yapıldı.

Genel kurul sonucu, Musa Soykarcı genel başkan, Rıfat Pakkan genel başkan yardımcısı, Hürriyet Yücel genel sekreterlik görevlerine getirildi.

Ayrıca, Mehmet Yücel genel sekreter yardımcısı, Mustafa Kurra, Sinan Duran ile Osman Bıyık mali ve sosyal işlerden sorumlu başkanlık divan üyesi, Ali Rıza Karakullukçu, Ali Ak, Enes Aslantürk teşkilat ve sportif faaliyetlerden sorumlu başkanlık divan üyesi, Mahmut Polat, Ertuğrul Dilbaz, Orhan Özaktı eğitim ve hukuk işlerinden sorumlu başkanlık divan üyesi, Mustafa Usta, Vedat Arıkan yerel yönetimlerden sorumlu başkanlık divan üyesi, Yılmaz Öztürk ve Yaşar Ekincioğlu tesislerden sorumlu başkanlık divan üyesi, Ünal Çankaya ile Paşa Türkmen de sağlık işlerinden sorumlu başkanlık divan üyesi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.