pendik escort bayan
ak

"Kayseri 3. Bilim Şenliği" Sona Erdi

Sağlık 30.09.2018 - 18:23, Güncelleme: 30.09.2018 - 18:23
 

"Kayseri 3. Bilim Şenliği" Sona Erdi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Bilim Merkezi bünyesinde düzenlenen Kayseri 3. Bilim Şenliği sona erdi.Anadolu Harikalar Diyarı yakınındaki Bilim Merkezi'nde düzenlenen...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Bilim Merkezi bünyesinde düzenlenen Kayseri 3. Bilim Şenliği sona erdi.Anadolu Harikalar Diyarı yakınındaki Bilim Merkezi'nde düzenlenen ve TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri çağrısı kapsamında desteklenen 3. Kayseri Bilim Şenliği, üç gün sürdü.Şenlikte 20 kuruluş stant açarken, 100 atölye çalışması yapıldı.Bilim şenliğinde lise öğrencilerinin tasarladığı, "Halisdemir" adı verilen robotun yanı sıra, soğan kabuğu, çürük çilek gibi atıklardan elde edilen tekstil boyası ve üç boyutlu yazıcı programı sergilendi. Öğrencilerin buluşları ve teknolojik çalışmaları ile bilim ve sahne gösterileri, farklı temalarda etkinlikler meraklılarıyla buluştu. Şenlik kapsamında gerçekleştirilen güneş enerjili araç yarışı büyük ilgi gördü.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Bilim Merkezi bünyesinde düzenlenen Kayseri 3. Bilim Şenliği sona erdi.Anadolu Harikalar Diyarı yakınındaki Bilim Merkezi'nde düzenlenen...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Bilim Merkezi bünyesinde düzenlenen Kayseri 3. Bilim Şenliği sona erdi.

Anadolu Harikalar Diyarı yakınındaki Bilim Merkezi'nde düzenlenen ve TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri çağrısı kapsamında desteklenen 3. Kayseri Bilim Şenliği, üç gün sürdü.

Şenlikte 20 kuruluş stant açarken, 100 atölye çalışması yapıldı.

Bilim şenliğinde lise öğrencilerinin tasarladığı, "Halisdemir" adı verilen robotun yanı sıra, soğan kabuğu, çürük çilek gibi atıklardan elde edilen tekstil boyası ve üç boyutlu yazıcı programı sergilendi. Öğrencilerin buluşları ve teknolojik çalışmaları ile bilim ve sahne gösterileri, farklı temalarda etkinlikler meraklılarıyla buluştu.

Şenlik kapsamında gerçekleştirilen güneş enerjili araç yarışı büyük ilgi gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.