pendik escort bayan
ak

Kaymos'ta Sanayiciler Bir Araya Geldi

Spor 13.03.2017 - 10:23, Güncelleme: 13.03.2017 - 10:23
 

Kaymos'ta Sanayiciler Bir Araya Geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren firmaların temsilcileri ile toplantı gerçekleştirdi. Kayseri Mobilya Sanayicileri...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren firmaların temsilcileri ile toplantı gerçekleştirdi. Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği'nin (KAYMOS) ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Başkan Vekili Şeref Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Seyhan Arifoğlu, Denetim Kurulu üyeleri Nihat Küçükusta ve Ali İstanbulluoğlu, Bölge Müdürü Ali Yaprak ve Bölge Müdür Yardımcısı Adil Özhan da katıldı.Açılışta konuşan KAYMOS Başkanı Yakup Deveci, mobilya sektörünün mevcut durumu hakkında bilgi vererek, sektöre sağladıkları katkıdan dolayı Kayseri OSB yöneticilerine teşekkür etti.OSB Başkanı Nursaçan da Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ni sahiplenmeyi değil, sahiplerine hizmet etmeyi amaçladıklarını belirterek, "Bu önemli görevin sorumluluğunu bilerek ve inanarak uygulamaya dönük projelerle OSB'yi, değişimi yönetilebilen yapıya kavuşturduk. Kayseri OSB'yi işin, liyakatin, birlikteliğin, kardeşliğin, yatırımın, üretimin ve istihdamın merkezi haline getirmek için de hep birlikte çalışacağız." dedi.Nursaçan, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM), sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman ihtiyacı, altyapı, çevre-park-bahçe düzenleme, itfaiye, sektörel kümelenme, AR-GE, UR-GE, eğitim, Beyaz Masa, Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi Projesi, Güneş Enerji Santrali (GES) Projesi hakkında da bilgi verdi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren firmaların temsilcileri ile toplantı gerçekleştirdi. Kayseri Mobilya Sanayicileri...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren firmaların temsilcileri ile toplantı gerçekleştirdi.

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği'nin (KAYMOS) ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Başkan Vekili Şeref Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Seyhan Arifoğlu, Denetim Kurulu üyeleri Nihat Küçükusta ve Ali İstanbulluoğlu, Bölge Müdürü Ali Yaprak ve Bölge Müdür Yardımcısı Adil Özhan da katıldı.

Açılışta konuşan KAYMOS Başkanı Yakup Deveci, mobilya sektörünün mevcut durumu hakkında bilgi vererek, sektöre sağladıkları katkıdan dolayı Kayseri OSB yöneticilerine teşekkür etti.

OSB Başkanı Nursaçan da Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ni sahiplenmeyi değil, sahiplerine hizmet etmeyi amaçladıklarını belirterek, "Bu önemli görevin sorumluluğunu bilerek ve inanarak uygulamaya dönük projelerle OSB'yi, değişimi yönetilebilen yapıya kavuşturduk. Kayseri OSB'yi işin, liyakatin, birlikteliğin, kardeşliğin, yatırımın, üretimin ve istihdamın merkezi haline getirmek için de hep birlikte çalışacağız." dedi.

Nursaçan, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM), sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman ihtiyacı, altyapı, çevre-park-bahçe düzenleme, itfaiye, sektörel kümelenme, AR-GE, UR-GE, eğitim, Beyaz Masa, Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi Projesi, Güneş Enerji Santrali (GES) Projesi hakkında da bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.