pendik escort bayan
ak

Kaymos'dan Kayso'ya Ziyaret

20.01.2018 - 11:33, Güncelleme: 20.01.2018 - 11:33
 

Kaymos'dan Kayso'ya Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Deveci ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO)...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Deveci ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci'yi ziyaret etti.KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, ziyaretten dolayı KAYMOS Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.Büyüksimitci, sektör hakkında genel bir değerlendirme yaptıklarını belirterek, üyeleri ve sanayicilerin menfaatleri doğrultusunda her türlü ortak çalışmayı yapmaya hazır olduklarını vurguladı.KAYMOS Başkanı Yakup Deveci ise mobilya ile ilgili konularda fikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Deveci ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO)...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Deveci ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci'yi ziyaret etti.

KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, ziyaretten dolayı KAYMOS Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Büyüksimitci, sektör hakkında genel bir değerlendirme yaptıklarını belirterek, üyeleri ve sanayicilerin menfaatleri doğrultusunda her türlü ortak çalışmayı yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

KAYMOS Başkanı Yakup Deveci ise mobilya ile ilgili konularda fikir alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.