pendik escort bayan
ak

Kaymakamla ilgili tayin söylentisi muhtarları ayaklandırdı

21.09.2016 - 15:22, Güncelleme: 21.09.2016 - 15:22
 

Kaymakamla ilgili tayin söylentisi muhtarları ayaklandırdı

SİVAS'ın Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi'nin başka yere atanarak ilçeden gönderilmek istendiği söylentisi, ilçedeki mahalle ve köy muhtarlarını ayağa...

SİVAS'ın Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi'nin başka yere atanarak ilçeden gönderilmek istendiği söylentisi, ilçedeki mahalle ve köy muhtarlarını ayağa kaldırdı.Suşehri'nde 3 yıldır görev yapan Kaymakam Kadir Perçi'nin ilçeden tayin yoluyla gönderileceği haberleri üzerine Suşehri Ziraat Odası'nda toplanan 50 kadar mahalle ve köy muhtarı, Kaymakamlık binasına yürüdü. Hükümet Konağı önünde açıklama yapan muhtarlar hizmetlerin devam etmesi için Kaymakam Perçi'nin görevde kalmasından yana olduklarını söyledi.Muhtarlar adına konuşan Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Oğuzhan Özer, "Suşehri kaymakamımızın daha iyi hizmetleri için burada kalmasını istiyoruz. Bunun için de mahalle ve köy muhtarları olarak burada toplanmış bulunuyoruz. Tüm muhtarlar olarak kaymakamımızdan memnunuz. Her konuda kaymakam beyin yanındayız. Bütün muhtarlar endişe içerisinde. Kişisel nedenlerle bu tür ayrılıkların ilçemize zarar vereceğini düşünüyoruz" dedi.Açıklamanın ardından muhtarlar Kaymakam Kadir Perçi'yi makamında ziyaret etti. Kaymakam Perçi, tayiniyle ilgili kendisine bir bilgi ulaşmadığını belirterek, "Böyle bir dedikodu çıkmış. Bunlara kulak asmaya gerek yoktur. Dedikodu her zaman vardır. Ben İçişleri Bakanlığımıza sordum, "Benimle ilgili bir tasarrufunuz var mı" dedim "Yok" dediler. Devletin kaymakamı bitmez. Biri gelir, biri gider hizmet hep sürer. Devlette hizmet sürekliliği esastır, canınızı sıkmayın" dedi.Muhtarlar görüşmenin ardından, Kaymakam Perçi ile hükümet konağı önünde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra dağıldı.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ın Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi'nin başka yere atanarak ilçeden gönderilmek istendiği söylentisi, ilçedeki mahalle ve köy muhtarlarını ayağa...

SİVAS'ın Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi'nin başka yere atanarak ilçeden gönderilmek istendiği söylentisi, ilçedeki mahalle ve köy muhtarlarını ayağa kaldırdı.

Suşehri'nde 3 yıldır görev yapan Kaymakam Kadir Perçi'nin ilçeden tayin yoluyla gönderileceği haberleri üzerine Suşehri Ziraat Odası'nda toplanan 50 kadar mahalle ve köy muhtarı, Kaymakamlık binasına yürüdü. Hükümet Konağı önünde açıklama yapan muhtarlar hizmetlerin devam etmesi için Kaymakam Perçi'nin görevde kalmasından yana olduklarını söyledi.

Muhtarlar adına konuşan Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Oğuzhan Özer, "Suşehri kaymakamımızın daha iyi hizmetleri için burada kalmasını istiyoruz. Bunun için de mahalle ve köy muhtarları olarak burada toplanmış bulunuyoruz. Tüm muhtarlar olarak kaymakamımızdan memnunuz. Her konuda kaymakam beyin yanındayız. Bütün muhtarlar endişe içerisinde. Kişisel nedenlerle bu tür ayrılıkların ilçemize zarar vereceğini düşünüyoruz" dedi.

Açıklamanın ardından muhtarlar Kaymakam Kadir Perçi'yi makamında ziyaret etti. Kaymakam Perçi, tayiniyle ilgili kendisine bir bilgi ulaşmadığını belirterek, "Böyle bir dedikodu çıkmış. Bunlara kulak asmaya gerek yoktur. Dedikodu her zaman vardır. Ben İçişleri Bakanlığımıza sordum, "Benimle ilgili bir tasarrufunuz var mı" dedim "Yok" dediler. Devletin kaymakamı bitmez. Biri gelir, biri gider hizmet hep sürer. Devlette hizmet sürekliliği esastır, canınızı sıkmayın" dedi.

Muhtarlar görüşmenin ardından, Kaymakam Perçi ile hükümet konağı önünde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra dağıldı.

FOTOĞRAFLI

Kaymakamla ilgili tayin söylentisi muhtarları ayaklandırdı

Kaymakamla ilgili tayin söylentisi muhtarları ayaklandırdı

Kaymakamla ilgili tayin söylentisi muhtarları ayaklandırdı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.