pendik escort bayan
ak

Kaymakam Yılmaz Yaz Kur'an Kurslarını Gezdi

19.06.2017 - 11:03, Güncelleme: 19.06.2017 - 11:03
 

Kaymakam Yılmaz Yaz Kur'an Kurslarını Gezdi

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, ilçede camilerde açılan yaz Kur'an kurslarını ziyaret etti. İlçe merkezindeki Merkez, Yeşilyurt, Hatipler...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, ilçede camilerde açılan yaz Kur'an kurslarını ziyaret etti. İlçe merkezindeki Merkez, Yeşilyurt, Hatipler ve TİGEM camilerinde açılan yaz kurslarını gezen Yılmaz, imam hatiplerden öğrencilere verilen eğitimler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öğrencilerle de sohbet eden Kaymakam Yılmaz, Kur'an-ı Kerim okumayı ömür boyu sürdürmeleri tavsiyesinde bulunarak, "Kur'an'a yapılan hizmet en büyük hizmet. Çocuklarımız yaz kurslarımız sayesinde hocalarımızın da gayretleriyle Kur'an'ı sadece okuyan değil, anlayan ve hayatına aksettiren nesil olacaktır." dedi.Yılmaz, gayretli̇ çalışmalarından dolayı cami imam hatiplerine teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, ilçede camilerde açılan yaz Kur'an kurslarını ziyaret etti. İlçe merkezindeki Merkez, Yeşilyurt, Hatipler...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, ilçede camilerde açılan yaz Kur'an kurslarını ziyaret etti.

İlçe merkezindeki Merkez, Yeşilyurt, Hatipler ve TİGEM camilerinde açılan yaz kurslarını gezen Yılmaz, imam hatiplerden öğrencilere verilen eğitimler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerle de sohbet eden Kaymakam Yılmaz, Kur'an-ı Kerim okumayı ömür boyu sürdürmeleri tavsiyesinde bulunarak, "Kur'an'a yapılan hizmet en büyük hizmet. Çocuklarımız yaz kurslarımız sayesinde hocalarımızın da gayretleriyle Kur'an'ı sadece okuyan değil, anlayan ve hayatına aksettiren nesil olacaktır." dedi.

Yılmaz, gayretli̇ çalışmalarından dolayı cami imam hatiplerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.