pendik escort bayan
ak

Kaymakam Yılmaz Uygulama Yapan Ekipleri Ziyaret Etti

20.01.2018 - 11:53, Güncelleme: 20.01.2018 - 11:53
 

Kaymakam Yılmaz Uygulama Yapan Ekipleri Ziyaret Etti

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Sivas-Malatya karayolunda uygulama yapan trafik ekiplerini ziyaret etti.Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Komiser...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Sivas-Malatya karayolunda uygulama yapan trafik ekiplerini ziyaret etti.Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Komiser Yardımcısı Seda Kırbaş'tan ilçe girişindeki denetimler hakkında bilgi aldı.Kontrol için durdurulan araçlardaki sürücü ve yolcularla sohbet ederek çay ikramında bulunan Kaymakam Yılmaz, sürücülere trafik kurallarına uymalarını, daha dikkatli ve duyarlı olmalarını, zincir ve emniyet kemeri takmalarını tavsiye etti.Sürücülere, hız limitlerine, trafik işaret ve levhalarına uymaları konusunda da uyarılarda bulunan Yılmaz, yapılan denetimlerin sürücülerin ve yolcuların ulaşacakları yere emniyetli bir şekilde gitmeleri için yapıldığını söyledi.Yılmaz, kar yağışının sevincini yaşadıklarını aktararak, "Kar zaman zaman ulaşımda aksamalara da neden oldu. Yağdonduran Geçidi'nde sisin etkili olduğu bölgede görüş mesafesi azaldı, bazen trafiğe kapandı." dedi.Sürücü ve yolcuların selameti açısından ilçe girişinde alınan önlemlerin devam edeceğini ifade eden Yılmaz, ekiplerin gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.
SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Sivas-Malatya karayolunda uygulama yapan trafik ekiplerini ziyaret etti.Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Komiser...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Sivas-Malatya karayolunda uygulama yapan trafik ekiplerini ziyaret etti.

Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Komiser Yardımcısı Seda Kırbaş'tan ilçe girişindeki denetimler hakkında bilgi aldı.

Kontrol için durdurulan araçlardaki sürücü ve yolcularla sohbet ederek çay ikramında bulunan Kaymakam Yılmaz, sürücülere trafik kurallarına uymalarını, daha dikkatli ve duyarlı olmalarını, zincir ve emniyet kemeri takmalarını tavsiye etti.

Sürücülere, hız limitlerine, trafik işaret ve levhalarına uymaları konusunda da uyarılarda bulunan Yılmaz, yapılan denetimlerin sürücülerin ve yolcuların ulaşacakları yere emniyetli bir şekilde gitmeleri için yapıldığını söyledi.

Yılmaz, kar yağışının sevincini yaşadıklarını aktararak, "Kar zaman zaman ulaşımda aksamalara da neden oldu. Yağdonduran Geçidi'nde sisin etkili olduğu bölgede görüş mesafesi azaldı, bazen trafiğe kapandı." dedi.

Sürücü ve yolcuların selameti açısından ilçe girişinde alınan önlemlerin devam edeceğini ifade eden Yılmaz, ekiplerin gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.