pendik escort bayan
ak

Kaymakam Yılmaz, İhtiyaç Sahibi Ailelerle İftarda Buluştu

24.05.2018 - 09:53, Güncelleme: 24.05.2018 - 09:53
 

Kaymakam Yılmaz, İhtiyaç Sahibi Ailelerle İftarda Buluştu

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, ilçe merkezi ve köylerde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerle iftarda buluştu.İlçeye bağlı Kazanpınar...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, ilçe merkezi ve köylerde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerle iftarda buluştu.İlçeye bağlı Kazanpınar köyünde ihtiyaç sahibi ailerle iftarda buluşan Kaymakam Yılmaz, ramazan ayının gelmesiyle iftar sofralarının şenlendiğini belirtti.Bu ayın bereket ayı olduğunu aktaran Yılmaz, şöyle konuştu:"Bu bereketli ayda ihtiyaç sahibi aileleri ve yalnız kimsesiz yaşlı insanları unutmamak, soframızı onlarla paylaşmak, ramazanın güzelliğini birlikte yaşamak gerekir. Biz de Kaymakamlık Ulaş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti üyeleri ve gönüllü diğer memurların katılımlarıyla tespit edilen ailelerin sofralarına konuk olup, iftarımızı birlikte açıyoruz."Yılmaz, ailelere yük olmamak için iftar yemeğini beraberlerinde götürdüklerini belirterek, "Bu kapsamda 35 den fazla aileyi ziyaret edeceğiz. Amacımız devletimizin insana verdiği değeri ve sunduğu imkanları vatandaşlarımızla paylaşmak." diye konuştu.Aile ziyaretine, Ulaş Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Fatih Demirbaş ve İlçe Emniyet Amiri Komiser Yardımcısı Seda Kırbaş da eşlik etti.
SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, ilçe merkezi ve köylerde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerle iftarda buluştu.İlçeye bağlı Kazanpınar...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, ilçe merkezi ve köylerde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerle iftarda buluştu.

İlçeye bağlı Kazanpınar köyünde ihtiyaç sahibi ailerle iftarda buluşan Kaymakam Yılmaz, ramazan ayının gelmesiyle iftar sofralarının şenlendiğini belirtti.

Bu ayın bereket ayı olduğunu aktaran Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bu bereketli ayda ihtiyaç sahibi aileleri ve yalnız kimsesiz yaşlı insanları unutmamak, soframızı onlarla paylaşmak, ramazanın güzelliğini birlikte yaşamak gerekir. Biz de Kaymakamlık Ulaş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti üyeleri ve gönüllü diğer memurların katılımlarıyla tespit edilen ailelerin sofralarına konuk olup, iftarımızı birlikte açıyoruz."

Yılmaz, ailelere yük olmamak için iftar yemeğini beraberlerinde götürdüklerini belirterek, "Bu kapsamda 35 den fazla aileyi ziyaret edeceğiz. Amacımız devletimizin insana verdiği değeri ve sunduğu imkanları vatandaşlarımızla paylaşmak." diye konuştu.

Aile ziyaretine, Ulaş Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Fatih Demirbaş ve İlçe Emniyet Amiri Komiser Yardımcısı Seda Kırbaş da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.