pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakam Yıldız, Velilerin Taleplerini Dinledi

13.11.2018 - 15:48, Güncelleme: 13.11.2018 - 15:48
 

Kaymakam Yıldız, Velilerin Taleplerini Dinledi

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, ilçede bulunan okulların müdürleri ve okul aile birliği başkanlarıyla toplantı yaptı.Yıldız,...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, ilçede bulunan okulların müdürleri ve okul aile birliği başkanlarıyla toplantı yaptı.Yıldız, Şehit Hakan Gülşen Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıyla okul aile birliği başkanlarının taleplerini dinleyerek sorunlara çözüm bulunmasıyla ilgili girişimlerde bulunacağını kaydetti.İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş ve İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey'in de katıldığı toplantıda, okullardaki güvenlik önlemleri de konuşuldu.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, ilçede bulunan okulların müdürleri ve okul aile birliği başkanlarıyla toplantı yaptı.Yıldız,...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, ilçede bulunan okulların müdürleri ve okul aile birliği başkanlarıyla toplantı yaptı.

Yıldız, Şehit Hakan Gülşen Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıyla okul aile birliği başkanlarının taleplerini dinleyerek sorunlara çözüm bulunmasıyla ilgili girişimlerde bulunacağını kaydetti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş ve İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey'in de katıldığı toplantıda, okullardaki güvenlik önlemleri de konuşuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.