pendik escort bayan
ak

Kaymakam Yeşilyurt Özel Öğrencilerle Buluştu

26.12.2018 - 14:23, Güncelleme: 26.12.2018 - 14:23
 

Kaymakam Yeşilyurt Özel Öğrencilerle Buluştu

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, 24 Kasım İlkokulu'nda özel eğitim sınıfında öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi.Öğrencilerle...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, 24 Kasım İlkokulu'nda özel eğitim sınıfında öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi.Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Yeşilyurt, sorumlu öğretmenlerden sınıfla ilgili bilgi aldı.Yeşilyurt, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, özel eğitim sınıflarının çeşitli engellerden dolayı günlük yaşamını idame ettirmekte zorlanan öğrencilerin gelişimi açısından önemli olduğunu vurguladı.Yeşilyurt, "Ağır engelli seviyesindeki öğrencilerin eğitim yönünden uyum problemini aşmış ve ihtiyaçlarını eğitim sayesinde karşılayabiliyor olması mutluluk verici. Öğrencilerimiz böylelikle, ev ortamından başka bir ortama geçtiğinde kolaylıkla uyum sağlıyor. Öğrencilerin sosyal hayatta sıkıntılarının olmadıklarını öğrendik, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi.Yeşilyurt, ilçedeki farklı okullarda özel eğitim sınıflarından faydalanan 13 öğrenci bulunduğu, her biriyle de yakından ilgilenildiğini kaydetti.
NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, 24 Kasım İlkokulu'nda özel eğitim sınıfında öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi.Öğrencilerle...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, 24 Kasım İlkokulu'nda özel eğitim sınıfında öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Yeşilyurt, sorumlu öğretmenlerden sınıfla ilgili bilgi aldı.

Yeşilyurt, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, özel eğitim sınıflarının çeşitli engellerden dolayı günlük yaşamını idame ettirmekte zorlanan öğrencilerin gelişimi açısından önemli olduğunu vurguladı.

Yeşilyurt, "Ağır engelli seviyesindeki öğrencilerin eğitim yönünden uyum problemini aşmış ve ihtiyaçlarını eğitim sayesinde karşılayabiliyor olması mutluluk verici. Öğrencilerimiz böylelikle, ev ortamından başka bir ortama geçtiğinde kolaylıkla uyum sağlıyor. Öğrencilerin sosyal hayatta sıkıntılarının olmadıklarını öğrendik, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi.

Yeşilyurt, ilçedeki farklı okullarda özel eğitim sınıflarından faydalanan 13 öğrenci bulunduğu, her biriyle de yakından ilgilenildiğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.